Sport

Gigi Becali a mitraliat vedetele FCSB: „Să nu mai dea pase la adversar!” / „Dormea îmbrăcat”

Gigi Becali și-a mitraliat vedetele după remiza obținută de FCSB pe teren propriu cu Nordsjaelland, scor 0-0, partidă din turul trei preliminar Conference League.
10.08.2023 | 23:55
Gigi Becali a mitraliat vedetele FCSB Sa nu mai dea pase la adversar  Dormea imbracat
Gigi Becali, nemulțumit de o vedetă de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a fost impresionat de felul în care echipa daneză a jucat, mai ales de jucătorii africani ai lui Nordsjaelland, despre care a spus că au pasat extraordinar. Gigi Becali a fost supărat pe Darius Olaru, despre care a spus că a pasat doar la adversari, dar nici Andrei Cordea sau Vali Gheorghe nu au scăpat de supărarea patronului.

Gigi Becali a mitraliat vedetele FCSB

Gigi Becali a fost nemulțumit de Darius Olaru după remiza dintre FCSB și Nordsjaelland, spunând că a pasat doar la adversari și că nu îl recunoaște pe teren, nefiind la fel ca în sezonul precedent. Totodată, acesta a fost supărat și pe Andrei Cordea, despre care a spus că dormea pe teren, în timp ce Vali Gheorghe și-a aflat verdictul, și anume că va fi împrumutat la o altă echipă:

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de cum a jucat echipa, nu sunt mulțumit de scor, pentru că am jucat cu un om în plus cu un jucător. E mare diferența de calitate. Singurul nostru noroc e că nu sunt marcatorii, dar pasează mingea în stilul Barcelonei.

Au posesie bună, au jucători de calitate. Sunt jucători aduși din Africa, îi închide pe undeva și visează doar mingea. Fac asta 16 ore din 16, mâncare și somn. Nu ai cum altfel, că pasează extraordinar”.

ADVERTISEMENT

„Normal că mi-ar fi plăcut și noi să jucăm așa. Noi în prima repriză am jucat tot în 10 și în a doua am jucat tot în 10. În prima repriză a fost Cordea, care se plimba pe-acolo, alerga aiurea, iar Vali Gheorghe în a doua repriză nu știa ce e cu el, nici n-a jucat de mult timp.

Nu era om în plus când a fost schimbat Compagno. Compagno n-a realizat nimic, dacă nu realizezi nimic… n-a avut nicio realizare.

ADVERTISEMENT

Eu o să vorbesc cu el să stea în picioare, pentru că stă pe jos și nu îl mai crede nimeni. El a dat cu piciorul în scaun că n-a fost mulțumit de el, e cuminte omul. Nu eu am făcut schimbarea, e decizia băncii.

Olaru nu mi-a plăcut, aștept să nu mai dea pase la adversari, aștept să fie fotbalist. Aleargă, săracul, de aleargă, dar nu mai vreau să văd că tot dă pase la adversari. Vreau mai multă calitate! Nu știu ce e cu el, nu e Olaru pe care îl știu!”, a mai spus Gigi Becali, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Cordea să se trezească!”

„Coman m-a mulțumit, a făcut ce trebuia să facă, a dat două pase bune și trebuia să fii bun. Măcar Compagno s-a zbătut, a încercat, s-a bătut cu ei, dar Cordea trebuia să dea gol, dar dormea”, a continuat Gigi Becali.

„Djokovic a fost extraordinar, dar Djokovic a fost schimbat pentru că aveam un om în plus, da de fapt eram la egalitate că era Vali Gheorghe pe teren.

Așa că am zis să-l băgăm pe Edjouma pentru a echilibra, să fim și noi cu un om în plus pe atac. La Șut nu e o problemă mare, e o problemă mică, dar nu s-a riscat, dar revine repede.

Toată echipa mi-a plăcut, în special Pantea. Acum e cert! Nu mai e speranță Pantea, e certitudine. Chiricheș a fost imperial, fundașii au jucat extraordinar și mijlocașii mi-au plăcut.

Ce e important și ce trebuie să facem noi… las-o în colo de calificare… ne interesează campionatul, pentru că ruta campioanelor e o rută ușoară. E o rută ușoare chiar și de Liga Campionilor. Dacă Farul trecea de ăia, Farul avea un culoar ușor”.

„Noi trebuie să luăm campionatul, dar Olaru nu trebuie să mai paseze la adversari, Cordea să se trezească și pe Vali Gheorghe să-l împrumutăm undeva. Eu în Olaru mi-am pus baza.

Pe Cordea îl scot la pauză și să fie sănătos, dar în Olaru îmi puneam baza! Cordea în prima repriză dormea sau poate îi e frică. Ce fotbal să faci cu Cordea, dormea îmbrăcat”, a mai spus Gigi Becali.

„Am scos untul din ei!”

Gigi Becali a continuat și a spus că echipa sa a jucat extraordinar și că a FCSB a reușit să „scoată untul” din adversari, însă nu crede că poate obține o calificare la retur, decât cu ajutorul divinității.

„Eu zic că am jucat extraordinar, faptul că am scos rezultatul ăsta cu echipa asta e extraordinar. Ei pasează foarte bine! Numai dacă Dumnezeu vrea, atunci ne calificăm, altfel n-ai cum să le dai gol. Și dacă le dai gol, îți dau ei mai multe. 

Și noi am scos untul din ei. Dar e greu cu echipa asta. E un mare avantaj, noi le-am luat smântâna din ei în seara asta și urmează să le dăm glonțul de vrabie, pentru că ei joacă și noi nu”, a mai spus Gigi Becali.

„Ngezana va juca împotriva lui Poli Iași!”

„Eu cred că în fotbal începe o nouă eră, intrăm în era fotbalului african. Adică africanii, care vin din sărăcie, sunt luați de la 10-12 ani, selectați, aduși în Europa, foarte bine antrenați, ținuți în cămine, unde sunt ținuți, că au prea mare lejeritate. 

O să fie greu, pentru că toată Europa face selecție de africani și o să fie mai greu pentru noi să facem fotbal, adică pentru albi. Așa trebuie să facem, ar trebui să facem acolo mici academii, să cheltuim un milion de euro pe an și să aducem 4-5 jucători, altfel nu poți.

Aveau șase jucători, ei făceau jocul la ei. Ngezana știu că va intra în meciul cu Poli Iași, atât știu, nimic mai mult. După ce ne calificăm cu danezii, o să intre și Ngezana cu Iași”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT