Sport

Gigi Becali o dă la pace cu Florin Tănase: „Este prietenul meu. La FCSB nu e loc de jumătăți de măsură!”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a avut o declarație mai „caldă” la adresa lui Florin Tănase, după ce, în urma prestației din meciul cu Dinamo, l-a criticat.
04.02.2022 | 16:41
Gigi Becali o da la pace cu Florin Tanase Este prietenul meu La FCSB nu e loc de jumatati de masura
ADVERTISEMENT

Deși FCSB s-a impus categoric în fața rivalei Dinamo, scor 3-0, Gigi Becali s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale și l-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, care a fost schimbat în debutul reprizei secunde.

Gigi Becali o dă la pace cu Florin Tănase

Gigi Becali o dă la pace cu Florin Tănase și susține că între cei doi există o relație specială. Latifundiarul din Pipera spune că declarația dură pe care a avut-o la adresa lui „Tase”, după meciul cu Dinamo, nu a fost influențată de faptul că transferul mijlocașului în Emiratele Arabe Unite a picat.

ADVERTISEMENT

„Ei, Florin este prietenul meu iar el știe asta. Eu îl mai cert, îl mai laud, avem o relație specială, este prietenul meu. Este un jucător de bază la noi, i-am și spus. Știe el ce are de făcut.

Nu este o problemă că Tănase nu a plecat. Are un salariu foarte bun aici. Dacă se va întâmpla la vară, vom vedea.

ADVERTISEMENT

Eu am mai zis așa de unul sau de alt jucător, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că la FCSB nu e loc de jumătăți de măsură, indiferent de meci, adversar sau competiție”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Florin Tănase (27 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația bucureșteană.

ADVERTISEMENT

„Nu mai bagă piciorul că îi este frică să nu se accidenteze şi să nu mai plece. Să vină 5 februarie, să vadă că nu mai pleacă şi să îşi bage minţile în cap. Tănase nici nu punea piciorul, alerga în gol, îi era frică”, spunea Gigi Becali despre Florin Tănase, la PRO X, după meciul cu Dinamo.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 51 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

În următoarea partidă de campionat, trupa lui Toni Petrea o va întâlni, acasă, pe FC U Craiova. Meciul este programat duminică, la ora 19:55, pe stadionul „Arena Națională”.

  • 5.5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com
  • 9 goluri și 4 pase decisive a dat Florin Tănase în 21 de partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT