Sport

Gigi Becali a ajuns să regrete că nu l-a vândut pe Florinel Coman: “Asta e, am avut şi 7.000.000 de euro”

Gigi Becali nu poate trece peste faptul că a refuzat în trecut oferte pentru Florinel Coman în valoare de șapte, respectiv nouă milioane de euro și e convins că nu va mai putea obține o astfel de sumă pe viitor.
03.02.2022 | 12:50
Gigi Becali a ajuns sa regrete ca nu la vandut pe Florinel Coman Asta e am avut si 7000000 de euro
Gigi Becali e convins că nu va mai putea niciodată să obțină o sumă importantă pentru Florinel Coman, iar cota jucătorului a scăzut cu două milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a revenit la FCSB după accidentare în meciurile cu CFR Cluj și Dinamo, când a reușit două pase de gol, deși a jucat doar 69 de minute.

Cu toate acestea, Gigi Becali regretă din plin că nu l-a vândut la timp în străinătate pe mijlocașul FCSB-ului, când putea obține o sumă fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre oferta fabuloasă refuzată pentru Florinel Coman: „Am avut 9.000.000 de euro, am avut 7.000.000”

Florinel Coman este în continuare evaluat conform transfermarkt la patru milioane de euro, chiar dacă nu a mai reușit să ajungă la forma de dinainte de accidentarea cu Backa Topola și a avut un 2021 de coșmar.

FANATIK a anunțat în exclusivitate revenirea sa în forță la FCSB, însă Gigi Becali nu poate uita ce ofertă a refuzat pentru jucătorul de 23 de ani:

ADVERTISEMENT

„Regret şi că n-am încasat şi 7.000.000 de euro. Am avut 9.000.000 de euro, am avut 7.000.000. Din America n-am avut. Dar asta e. La fotbal nu trebuie să regreţi”, a spus Becali la PRO X.

Gigi Becali nu disperă: „Eu am 4-5 jucători, mai sunt 2 copii pe care pot lua bani”

Gigi Becali e convins că FCSB mai are jucători cu care poate să dea lovitura, așa cum a făcut-o cu Dennis Man sau Olimpiu Moruțan: „Dacă iei finalul, eu am patru-cinci jucători, mai sunt doi copii pe care pot lua bani”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri nu poate uita însă ce au pățit alți patroni din Casa Pariurilor Liga 1, ale căror cluburi au dat faliment și menține în continuare o strategie cumpătată când vine vorba de banii investiți: „Trebuie să te compari cu Mititelu care a dat faliment, cu Borcea, cu Neţoiu, cu Iancu, Porumboiu, cu toţi care au falimentat la fotbal?”.

Florinel Coman mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024, iar cota lui e în cădere liberă, cu două milioane de euro mai puțin decât în martie 2020, iar Gigi Becali nu este mulțumit de evoluțiile sale.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e nemulțumit de Florinel Coman: „Nu este el, îi mai trebuie o lună, cred. Nu vedeți că nu mai vorbesc de el?”

Gigi Becali nu a fost impresionat de revenirea lui Florinel Coman și e convins că nu va mai putea niciodată să obțină o sumă de transfer atât de mare: „Florinel Coman a intrat bine în meci cu CFR Cluj, dar nu este el, îi mai trebuie o lună, cred. Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel Coman?

O să vină vremea, dar nu mai pot să vorbesc de mulți bani. Dacă ai ajuns la 23, 24 de ani nu mai pot să vorbesc de zeci de milioane de euro în cazul lui”, declara Becali la PRO X după derby-ul cu CFR.

Patronul FCSB e convins că un tânăr jucător de la academie îi va eclipsa în scurt timp pe Florinel Coman, Florin Tănase, Octavian Popescu sau Ianis Stoica: „Matei Tănase e fotbalist. Se antrenează cu echipa mare și dă goluri. Și Musi e bun, dar Tănase dă goluri. Acela mic, că sunt doi frați (Matei Tănase – 16 ani, respectiv Andrei Tănase – 19 ani – n.r.). Acela mic îl învață pe cel mare, o să vedeți ce fotbalist va fi”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,47 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT