Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali mută discursul lui Borcea la FCSB: „Aduceți-ne echipe să jucăm”

Gigi Becali, patronul FCSB, consideră că echipa sa e mare favorită la titlu în SuperLiga. Ce spune de Craiova și CFR Cluj.
31.07.2023 | 13:01
Gigi Becali muta discursul lui Borcea la FCSB Aducetine echipe sa jucam
Gigi Becali nu le ia în calcul pe CFR Cluj și Universitatea Craiova în lupta la titlu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a susținut o conferință de presă după ce FCSB s-a instalat pe primul loc în SuperLiga, cu punctaj maxim după primele trei etape. De ce Universitatea Craiova și CFR Cluj nu pot concura.

Gigi Becali, fără emoții la meciul cu Oțelul: „Nu puteau să ne dea gol”

Gigi Becali a stat fără niciun fel de grijă la meciul de la Galați: „I-am văzut cu Craiova, echipă foarte arțăgoasă, dar nu credeam că ne puteau da gol Oțelul. După ce am marcat n-am mai avut nicio emoție”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă FCSB nu a strălucit, Gigi Becali e mulțumit de jocul echipei: „Normal că mi-au plăcut. E jocul pe care l-am visat eu dintotdeaua. Mie îmi place rapiditate, pac, pac, pac! Chiar dacă mai greșești și o dai la adversar. Joacă zici că e rachetă!”. 

Deși criticat după debutul la FCSB și înlocuit în minutul 63, Gigi Becali a fost încântat de evoluția lui Vlad Chiricheș: „S-a văzut calitatea lui Chiricheș și cum pasează! Chiar dacă lumea comentează”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu i-a răspuns lui Gigi Becali cu un gol, însă patronul FCSB spune că a fost o strategie: „Tavi mai trebuie să se concentreze și ambiție, de-aia l-am și certat un pic. Golul ăla a deschis jocul. E o echipă care nu poate să ne pună probleme. Nu mai vine niciun jucător”.

Gigi Becali o vede pe FCSB mărșăluind spre titlu: „Anul ăsta trebuie să îmi aduceți echipe”

Becali nu le ia în calcul pe Rapid, Farul, Universitatea Craiova și CFR Cluj în lupta la titlu: „Anul ăsta trebuie să îmi aduceți echipe că nu mai avem cu cine să jucăm! Nu avem cu cine! Ei își pot reveni, dar nu sunt de talia noastră. Vedem cu CFR-ul. Ei sunt mai puternici ca anul trecut, au jucători combinativi”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a remarcat însă un mare minus atât la olteni, cât și în curtea echipei sale: „Craiova are mare valoare, dar din minutul 20 era mingea numai la ăia. E o chestie de care și noi ne lovim! Înseamnă că e ceva în neregulă! Nu știu ce. Asta s-a întâmplat și la Craiova. Să te retragi și să pierzi mingea?!”.

Relațiile dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf s-au răcit considerabil, însă patronul FCSB nu s-a mirat de întoarcerea sa în Bănie: „Craiova e o echipă cu lot valoros, care are bani să plătească un antrenor valoros și vrea campionatul. Nu m-a surprins revenirea lui Reghe, dar nu am mai vorbit cu el”.

ADVERTISEMENT

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea de sport numărul 1 din online-ul românesc e LIVE pe site-ul FANATIK de la ora 10:30 și poate fi urmărită în premieră pe canalele de YouTube și Facebook de la ora 17:30.

Gigi Becali o vede pe FCSB deja campioană

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i...
„Condu ca o femeie!” Ce se ascunde în spatele acestui slogan și ce-i așteaptă pe șoferi
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze