Sport

Gigi Becali a citit interviul lui Octavian Popescu din FANATIK: „Driblează ca Neymar, nimeni nu-i poate lua mingea!”

Gigi Becali n-a dormit toată noaptea de fericire după golul marcat de Octavian Popescu în FCSB - FC Voluntari 1-0. Finanțatorul roș-albaștrilor e de acord cu vedeta sa și spune că „Driblează ca Neymar”.
07.03.2022 | 11:56
Gigi Becali a citit interviul lui Octavian Popescu din FANATIK Dribleaza ca Neymar nimeni nui poate lua mingea
Ricardo Jose Veiga Varzim Miranda, Octavian George Popescu si Vadim Rata in meciul de fotbal dintre FCSB si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 6 martie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e în asentiment cu Octavian Popescu (19 ani), care l-a făcut mai fericit ca oricând după reușita de trei puncte din FCSB – FC Voluntari 1-0. „Perla” lui FCSB a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK și a dezvăluit de ce Neymar este idolul său.

Gigi Becali, mai fericit ca oricând după eurogolul lui Tavi Popecu din FCSB – Voluntari 1-0: „Vorbeam singur. E cel mai mare geniu născut în România”

În acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, Tavi Popescu a îmbrăcat de 26 de ori tricoul lui FCSB, perioadă în care a marcat șapte goluri și a oferit trei pase decisive. Gigi Becali e fascinat de performanțele „briliantului” său, pe care îl vede indispensabil pentru echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

„Eu nu știu ce va face Edi (n.r. – Iordănescu), dar dacă nu îl convoacă, nu are habar de fotbal. Tavi este cel mai bun din România la ora actuală. Nu ne luăm după vârstă, dar nu îi poți lua mingea de la picior, dă goluri, pase de gol. E genul lui Neymar. Se apropie de Neymar. Și poate o să-l și depășească.

Dacă Tavi Popescu nu e la națională, Edi să își ia adio. Înseamnă că nu știe fotbal sau că îi întunecă Dumnezeu mintea de răutate. Nu știu, zic și eu, nu cred că are răutate. E doar o ipoteză. Dacă nu îl ia, ori nu știe, ori are mintea întunecată și va claca cum au clacat și alții, care au făcut împotriva mea și au pierdut”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

ADVERTISEMENT

„Și nevastă-mea s-a minunat aseară. Să mă ierte Hagi, dar o să îl depășească”

Gigi Becali a comparat reușita lui Octavian Popescu din meciul cu FC Voluntari cu goluri celebre pe care le-a trăit de când e finanțator la FCSB. „Bijuteria” lui Tavi i-a amintit de un gol marcat de Alex Bourceanu într-un derby cu Rapid, din 2012, marcat în minutul 90+6, dar și de „coșmarul” de la Ludogoreț, când, înainte să fie eliminați de Moți din play-off-ul Champions League, roș-albaștrii au luat un gol de chinogramă în prelungiri.

„Niciodată în viața mea nu m-am bucurat așa de un gol. Sunt de 20 de ani în fotbal și un singur gol mi-a rămas în minte. Hai, să zicem, că ăla dat de Boruceanu cu Rapid poate l-am uitat, dar am și acum imaginea unui singur gol. Golul luat de noi la Ludogoreț, în ultimul minut. Ala mi-a produs o stare negativă, dar la fel de intensă. După ăsta, al lui Tavi, m-am culcat și vorbeam singur. Și când m-am trezit, i-am zis neveste-mii ‘bă, așa gol?’

ADVERTISEMENT

Și nevastă-mea s-a minunat aseară. Cică ‘Așa gol?’. Eu spuneam, vorbeam singur, ‘Să se ducă și portarul, e ultima fază!’ Când am văzut că dă pas, zic ‘Uite, bă, ăsta dă pas, în loc să centreze’.

Tavi e cel mai bun din România! Nu există ca Tavi la ora asta! Nu vedeți că el niciodată nu e înlocuit? Păi de ce? Pentru că el în continuu joacă. El niciodată nu iese din joc. Și când iese din joc, iese că nu primește mingea. Dar când primește mingea nu o pierde niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu îi poți lua mingea. Driblează ca Neymar. Nu a pierdut nicio minge. Să mă ierte Gică (n.r. – Hagi), dar o să îl depășească. Ce Dobrin, ce Balaci?! Ăsta e ceva de mare rasă. E un geniu! E cel mai mare geniu născut în România!”, a adăugat finanțatorul roș-albaștrilor.

Revista Fanatik
Revista FANATIK, februarie 2022
  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT