Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacţie în cazul suspendării lui Teja de Gaz Metan! Cum rezolvă conflictul

28.12.2018 | 13:31
Gigi Becali prima reactie in cazul suspendarii lui Teja de Gaz Metan Cum rezolva conflictul

Mihai Teja a fost numit antrenor la FCSB, însă are probleme cu fostul său club, Gaz Metan Mediaş, care vrea să îl suspende pe tehnician pentru că a fost prezentat la FCSB fără a avea un acord de reziliere cu echipa medieşeană. Gigi Becali a dat prima reacţie în acest caz pentru FANATIK spunând că cei de la Gaz Metan nu mai au ce să îi facă lui Teja: 

“Cei de la Gaz Metan să fie sănătoşi! Mihai Teja a trimis o hârtie de demisie şi nu mai au ce să îi facă. Totul e legal, nu au cum să îl suspende”, a declarat patronul FCSB pentru FANATIK.

Gigi Becali si Mihai Teja la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018.
Gigi Becali si Mihai Teja la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018.

Gigi Becali, reacţie în cazul suspendării lui Teja! Transferurile de la Gaz Metan, blocate

Mihai Teja a fost prezentat ca fiind noul antrenor de la FCSB la palatul lui Gigi Becali, într-o conferinţă de presă. Patronul a dezvăluit că Teja a semnat deja contractul cu vicecampioana: “El a crescut sub ochii mei. Nu se mai pune vorba de încredere. El a semnat contractul, nu l-a citit deloc. E prea mare respectul ca să ne păcălim. Nu l-am luat pentru că e cuminte, ci pentru că are valoare. Nu o să mă bag 6 luni! Face ce vrea el, îi iau 4-5 jucători, nu mă interesează. Trebuie să facă posesia, că altfel vede el. Aşa mi-a zis! După aceea fac eu posesia”, a anunțat Gigi Becali.

Oficialii lui Gaz Metan au luat foc pentru că nu a existat niciun act de reziliere şi, mai mult decât atât, au fost ignoraţi de Gigi Becali când i-au propus patronului FCSB să se întâlnească şi să rezolve lucrurile. În aceste condiţii, cele trei transferuri pe care cei de la FCSB vor să le facă de la Gaz Metan: Iulian Cristea, căruia îi expiră contractul în vară cu Gaz Metan, Antoni Ivanov și Darius Olaru sunt blocate.