Sport

Gigi Becali, program strict cu un fost patron din SuperLiga: “Zi de zi câte o oră”

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali. Patronul FCSB-ului nu se abate de la program și se roagă în fiecare zi.
20.07.2023 | 18:08
Gigi Becali program strict cu un fost patron din SuperLiga Zi de zi cate o ora
Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a impresionat pe Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a făcut o serie de dezvăluiri fabuloase despre patronul de la FCSB la prima ediție a emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ din noul sezon. Finanțatorul vicecampioanei stă în genunchi, în fiecare zi, timp de o oră.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri uluitoare despre Gigi Becali: „A făcut oameni sănătoși pe medicamentele lui”

Dumitru Dragomir a revenit în forță la un nou sezon de MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte al LPF a vorbit în prima ediție a emisiunii din noua stagiune despre Gigi Becali și a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare. Mai mult decât atât, „Oracolul din Bălcești” a mărturisit că a fost ajutat de patronul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„A făcut avere incomensurabilă (n.r. Gigi Becali). Neavând cultură, neavând educație, neavând nimic, a avut noroc. Și inteligența. Inteligența e diabolică la el asta nativă, să știi, îi bate pe mulți astăzi. El ce a făcut? A făcut o biserică aici, o biserică acolo. A dat la patru, cinci sute de oameni, i-a făcut sănătoși pe medicamentele lui.

Băi, frate, ce spun acum îți spun în premieră. Băi, eu am fost la el, când am fost bolnav să-mi dea pastile din alea. Bă, era coadă. De aici, la mall-ul ăsta, vizavi. La toată lumea a dat medicamente gratuit. Îți dai seama ce e asta? În afară de asta, câte lucruri a făcut…”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir s-a înșelat în privința lui Gigi Becali: „Am crezut că e fals”

Dumitru Dragomir a recunoscut în direct că s-a înșelat în privința lui Gigi Becali. Fostul președinte al LPF consideră că în absența patronului de la FCSB niciun alt multimilionar al României nu va fi dispus să-i ajute pe oameni. „Vii la el azi spui că ești bolnav de hepatită.

Imediat te duce la doctor că are o clinică, el te duce la clinica lui gratis și așa mai departe. Cine dracu face asta? Băi, dați-mi voi un exemplu. Un exemplu. Unul singur din multimilionarii acestei țări care face lucrurile pe care le-a făcut Becali. Afară de asta. El este credincios, el crede. Eu am crezut că e fals.

ADVERTISEMENT

Ani zile l-am crezut fals. Când am văzut că este pur adevăr. (n.r. ai crezut că e la vrăjeală, pentru pentru imagine) Bineînțeles. Ce dracu! Bineînțeles că asta am crezut și îl luam la mișto”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Gigi Becali, program strict cu un fost patron din SuperLiga: “Zi de zi câte o oră”

Ulterior, Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali și Costel Bucur, fostul patron al Gloriei Buzău, stau în genunchi zi de zi, câte o oră, fie la biserică sau acasă. „Da, da, sigur că și acum când am văzut, băi, băiatule, e îndoctrinat. El și Bucur (n.r. Costel Bucur – fostul patron al Gloriei Buzău) sunt îndoctrinați. Fii atent, stau in genunchi zi de zi. Ori în biserică, ori acasă și o oră la rugăciune. Ai mama mea! Și el, și Costel Bucur. Fii atent aici. Nu există zi de la Dumnezeu. 

ADVERTISEMENT

Ălălalt e mai habotnic. Miercurea mănâncă post, iar vinerea nu mănâncă nimic toată ziua. De astăzi seară până mâine noapte nu pune gura pe nimic. Băi, îți dau încă o premieră. Încă una cu nebunul celălalt, că ăsta e mai nebun ca Becali. Cu el am fost acum la turci. Cât crezi că merge pe zi? Câți kilometri?

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Costel Bucur

N-a existat sub 27, 28 de km pe zi, face 50, 55.000 de pași pe zi. Ai mai auzit asta? Nici eu n-am auzit. I-am zi ‘bă, du-te la doctor, că te îmbolnăvești’. Pe onoarea mea n-are voie să facă așa ceva. Bă da, zi de zi, trei ore. El merge, merge singur. Nevastă-sa merge și ea șapte, zece kilometri. Bă, da el. N-a făcut sub 30 de km. A mers și nepotul meu vreo 10 kilometri cu el. 

A două oară când am văzut și a treia oară, nu se mai oprea. L-am întrebat: ‘Băi, băiatule, ai ceva?’ A zis că nu face sub 200 nu știu câți de kilometri pe săptămână și oriunde în lume se oprește și merge de nebun”, au fost dezvăluirile lui Dumitru Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea care îi are ca protagoniști pe Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, se vede în fiecare luni, de la ora 13:00, după FANATIK SUPERLIGA. Show-ul se vede LIVE NUMAI pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Ulterior, emisiunea se poate vedea în premieră pe canalul de YouTube Fanatik, pagina de facebook Horia Ivanovici sau pagina de facebook FANATIK.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre Gigi Becali

ADVERTISEMENT