Sport

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 17 iulie, ora 13:15! Facem show cu Dumitru Dragomir

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 17 iulie, ora 13:15. Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir. ”Oracolul” analizează startul noului sezon din SuperLiga.
16.07.2023 | 21:23
MAXProfetiile lui Mitica luni 17 iulie ora 1315 Facem show cu Dumitru Dragomir
MAX - Profețiile lui Mitică, luni, 17 iulie, ora 13:15! Facem show cu Dumitru Dragomir. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Luni, 17 iulie, de la ora 13:15, revine în forță emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, numai pe FANATIK! După FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol ”unu la unu” cu Dumitru Dragomir, supranumit și ”Oracolul din Bălcești”.

Nu rata MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 17 iulie, de la ora 13:15, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir!

După o bine meritată pauză, emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, revine în acțiune luni, 17 iulie, ora 13:15. Mitică promite să facă spectacol și în această nouă stagiune și să spună lucrurilor pe nume într-o nouă ediție incendiară a emisiunii FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai în formă ca niciodată, ”Oracolul din Bălcești” va analiza partidele desfășurate în runda inaugurală a noului sezon din SuperLiga, va da pronosticurile pentru cine prinde play-off-ul și va aborda în stilul său caracteristic lupta la titlu. Emisiunea este LIVE exclusiv pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea se va putea vedea în premieră pe YouTube Fanatik și pe facebook Horia Ivanovici Oficial.

Și prezice ca nimeni altcineva soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

Mitică recunoaște: ”Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ luni, 17 iulie, ora 13:15, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, ”Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așadar, Horia Ivanovici va schimba ”pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Dumitru Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în prima rundă a SuperLigii.

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile ”la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Pigmentat totul cu… MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 17 iulie, de la 13:15, în exclusivitate la FANATIK!

Nu rata nici ”FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

Înaintea de super show-ul lui Mitică Dragomir, Horia Ivanovici vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30. Moderatorul analizează meciurile de foc din prima etapă a noului sezon al SuperLigii, și nu numai, ci a întregului fenomen, trecând în revistă cele mai importante evenimente din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări ”MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”, în fiecare luni, începând de la ora 13:15, direct pe site-ul FANATIK. De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, pagina de Facebook HORIA IVANOVICI, contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită “să facem show!”

Este cel mai ușor să urmăriți LIVE MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ direct pe site-ul FANATIK.RO.

  1. Deschideți site-ul FANATIK.RO (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului.
  3. Cele mai importante momente sunt și pe Youtube. dar și alte medii “fanatice”, Facebook Horia Ivanovici, Twitch FANATIK.
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel în Youtube.

Informații importante despre MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ:

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:15, din nou, în noul sezon, începând cu 17 iulie 2023.

Emisiunea va rula, apoi, ÎN PREMIERĂ pe 

Poţi vedea LIVE emisiunea MAXProfeţiile lui Mitică NUMAI pe www.fanatik.ro

MAXPROFEŢIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită LIVE, in fiecare luni, de la ora 13:00, din nou, în noul sezon, începând cu 17 iulie 2023.

Emisiunea va rula, apoi, ÎN PREMIERĂ:

Emisiunea MAXPROFEŢIILE LUI MITICĂ care începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:15, după Fanatik SuperLiga este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 17 iulie 2023

ADVERTISEMENT