Sport

Gigi Becali a petrecut noaptea dintre ani departe de prieteni și familie. Care a fost motivul

Gigi Becali a plătit o mică avere ca să închirieze 20 de camere într-un hotel din Poiana Brașov, dar a petrecut noaptea dintre ani departe de familie.
01.01.2022 | 12:13
Gigi Becali a petrecut noaptea dintre ani departe de prieteni si familie Care a fost motivul
Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FCSB era așteptat în Poiana Brașov de Revelion. Omul de afaceri a închiriat zeci de camere într-un hotel din stațiunea montană, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

La petrecerea de Revelion au participat aproximativ 300 de persoane, dar nu și finanțatorul vicecampioanei României. Latifundiarul a ales să se reculeagă în noaptea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ales să meargă la biserică de Revelion

Omul de afaceri a mărturisit de mai multă vreme că nu mai simte nicio atracție pentru petreceri și că își va dedica viața bisericii de acum înainte și s-a ținut de cuvânt.

Gigi Becali a plătit 30.000 de euro ca să închirieze 20 de camere într-un hotel din Poiana Brașov, pentru familia lui. Deși era așteptat să se alăture lor la petrecere, Becali a ales să meargă la biserică.

ADVERTISEMENT

”Eu de Revelion sunt în biserica, ca să petrec anul 2021 spre 2022. Așa trebuie să facă toți creștinii, să petrecem măcar 5 minute. 

Eu în noaptea de Revelion sunt în biserică pentru că vreau să fiu cu Hristos și cu toți sfinții de noul an. Merge familia la munte, e adevărat.

ADVERTISEMENT

Eu, Doamne, mai fac eu petreceri? Cum la alții le place la dans, la muzică, la mâncare de Revelion, artificii, mie îmi place muzica îngerească în biserica, cu Hristos și cu sfinții. Fiecare om cu treaba lui”, a declarat Gigi Becali citat de antena3.ro.

Revelionul 2020 l-a petrecut cântând în corul unei mănăstiri

Retras de mai bine de un an din viața publică, Gigi Becali a petrecut al doilea Revelion la rând departe de familia lui și de prieteni.

ADVERTISEMENT

Crăciunul și Revelionul din 2020 le-a petrecut cântând în corul Mănăstirii Plumbuita, locul pe care omul de afaceri și mama îl preferă pentru cele mai importante sărbători creștine.

De altfel, patronul clubului FCSB este recunoscut pentru donațiile generoase pe care le face cu orice ocazie lăcașurilor de cult din România.

Un alt loc de pelerinaj preferat al afaceristului este Grecia, acesta ajutându-i constant, cu bani, pe călugării de pe Athos, Muntele Sfânt.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 5,20 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT