Sport

Gigi Becali, petrecere de zeci de mii de euro de Sărbători. Umple hotelul cu invitați și îi va cânta Andra. Exclusiv

FANATIK a aflat că Gigi Becali va petrecere de Anul Nou la Hotel Teleferic din Poiana Brașov, unde a rezervat 20 de camere pentru care a plătit nu mai puțin de 30.000 de euro.
23.12.2021 | 17:26
Gigi Becali petrecere de zeci de mii de euro de Sarbatori Umple hotelul cu invitati si ii va canta Andra Exclusiv
Gigi Becali este cel mai bogat patron de club din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că anul trecut Gigi Becali a sărbătorit de Anul Nou la Mânăstirea Plumbuita din Capitală, însă anul acesta patronul FCSB are cu totul alte planuri.

Gigi Becali este arhicunoscut pentru petrecerile pe care le dădea în trecut în „Noaptea dintre Ani” și pentru modul spectaculos în care se desfășoară pe ringul de dans, savurând băutura sa preferată: șampania.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a băgat adânc mâna în buzunar pentru petrecerea de Revelion

FANATIK a aflat că Gigi Becali va petrece de Revelion la Hotel Teleferic din Poiana Brașov unde a închiriat nu mai puțin de 20 de camere.

Patronul FCSB-ului a plătit o sumă importantă pentru doar patru zile: 30 decembrie – 2 ianuarie, iar printre prietenii și apropiații omului de afaceri se numără și Vasile Geambazi și partenera acestuia.

ADVERTISEMENT

Hotelul nu mai are nicio cameră liberă pentru această perioadă, deși cel mai mic tarif de o persoană, pentru întreg sejurul, este de peste 1000 de euro. În total, Gigi Becali a plătit pentru cele 20 de camere 30.000 de euro, primind și o reducere.

Gigi Becali petrece în noaptea de Revelion cu Andra și Măruță

Din informațiile FANATIK, artistul principal invitat la petrecerea de Revelion organizată de Hotel Teleferic este căntăreața Andra, în timp ce soțul ei, Cătălin Măruță va fi amfitrionul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va avea program artistic în toate cele patru seri, iar printre alți artiști cunoscuți vor întreține atmosfera și cântăreți locali.

Printre marii absenți dintre invitații patronului FCSB se numără chiar fetele sale, Alexandra, Cristina și Teodora Becali, care vor petrece sărbătorile în Egipt.

ADVERTISEMENT

Nicio cameră liberă de Revelion la petrecerea lui Gigi Becali

Hotelul Teleferic din Brașov, locul unde Gigi Becali va petrece în noaptea dintre ani nu mai are nicio cameră liberă pentru perioada Revelionului, deși acestea au trebuit să fie deja achitate integral.

Dacă în perioada 24-28 decembrie, când mai sunt câteva camere libere, prețul este de 490 de euro de persoană, pentru Anul Nou, cei care au prins camere au scos din buzunar minimum 1099 de euro/pers., adică în total 2198 de euro pentru o cameră dublă. În funcție de preferințe, prețurile creșteau simțitor.

Cum arată meniul și care sunt tarifele pentru camere

Cei 300 de oaspeți vor fi întâmpinați pe 30 decembrie cu proseco și tartine, iar cina va fi în stil bufet suedez, bineînțeles cu program artistic pentru fiecare seară.

În Noaptea de Revelion va fi o cină festivă, concert special Andra și un foc de artificii de excepție. Invitații își pot recupera forțele în prima zi din an la brunch, iar petrecerea continuă încă două nopți.

Cea mai scumpă cameră la Hotelul Teleferic va costa în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie 3.178 de euro pentru două persoane, pe întreg sejurul. Pe lângă toate aceste sume, se mai adaugă și… 3 lei pe noapte, taxa pentru salvamont și publicitate, adică alți 12 lei 🙂

  • 30.000 de euro a cheltuit Gigi Becali pentru petrecerea de Revelion de la Hotel Teleferic, unde a rezervat 20 de camere. A primit și discount. 
  • 300 de persoane vor participa petrecerea de Revelion din Poiana Brașov
  • 3.178 de euro costă cea mai scumpă cameră
  • 2.198 de euro costă cea mai ieftină cameră

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT