ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali ridică o biserică în amintirea victoriei din meciul cu Galatasaray: „I-am făgăduit lui Dumnezeu dacă îi eliminam pe turci”

Autor: Andrei Șchiopu | 27.04.2020 | 20:05
Gigi Becali ridică o biserică în amintirea victoriei din meciul cu Galatasaray: „I-am făgăduit lui Dumnezeu dacă îi eliminam pe turci”
Gigi Becali ridică o biserică în amintirea victoriei din meciul cu Galatasaray: „I-am făgăduit lui Dumnezeu dacă îi eliminam pe turci”. Sursă foto: gsp.ro

Gigi Becali a hotărât să ridice o biserică în Pipera, pe care o avea în gând și pe care i-o promisese lui Dumnezeu înaintea meciului cu Galatasaray, în cazul în care FCSB se califica în grupele Champions League, ceea ce s-a și întâmplat, cu scorul de 3-2 a general.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va ridica o biserică în amintirea victoriei cu Galatasaray

Gigi Becali s-a hotărât să ridice o biserică împreuncă cu soția sa Luminița și pe lângă lăcaşul de cult, latifundiarul din Pipera va ridica şi o clădire de birouri.

„Este un proiect la care m-am gândit înainte de meciul cu Galatasaray. I-am făgăduit lui Dumnezeu încă de atunci că, dacă noi îi vom elimina pe turci, eu voi face o biserică.

ADVERTISEMENT

A mai trecut o perioadă pentru că nu faci o biserică bătând din palme. Trebuie să găsești locul, să primești toate autorizațiile, și așa mai departe.

Până la urmă decis să o fac în Pipera. Muncitorii de la mine au acolo tot ce le trebuie. Acolo dorm, acolo mănâncă, deoarece au mult de muncă. O să contruiească şi o clădire de birouri. Încerc să fac și eu tot ce pot pentru semenii mei. Nu îmi este ușor”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro,.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să se spună că Becali iar se laudă”

„Nu vreau să se spună că Becali iar se laudă, dar dacă mă sunaţi și mă întrebaţi, atunci pot eu să vă mint? Eu vă spun adevărul, mai ales că este vorba de o biserică.

Dacă ar fi după mine, eu aș construi în România cât mai multe biserici, case și spitale, dar fac și eu ce pot. Vreau să trecem cât mai repede peste nenorocirea asta cu cornavirusul și vreau să le doresc multă sănătate tuturor românilor.

ADVERTISEMENT

Le mai transmit să aibă grijă de ei și să se roage la Dumnezeu. După ce o să se ridice starea de urgență o să fie mult mai bine și trebuei să ne apropiem din nou de normalitate”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!