Fotbal intern

Gigi Becali schimbă echipa după remiza cu FC Voluntari! „La vară cumpărăm 5 jucători”

03.03.2019 | 12:17
Gigi Becali schimba echipa dupa remiza cu FC Voluntari La vara cumparam 5 jucatori

Gigi Becali nu și-a ascuns dezamăgirea după remiza cu FC Voluntari, scor 2-2! Latifundiarul din Pipera a anunțat că vrea să schimbe, din nou, echipa și pregătește deja câteva transferuri care se vor realiza în vară, la finalul actualei stagiuni. Nu mai puțin de 5 jucători noi își dorește patronul roș albaștrilor pentru a forța titlul de campioană la anul, dar și intrarea în grupele unei competiții europene.

Gigi Becali schimbă echipa după remiza cu FC Voluntari!

Becali l-a înlocuit pe Nicolae Dică cu Mihai Teja la finalul anului trecut. Înfrângerea cu CFR i-a fost fatală fostului antrenor. Ardelenii se distanțau în clasamentul Ligii 1 Betano și omul cu banii de la FCSB exploda. Ultimul fluier al arbitrului avea să-i pecetluiască soarta lui Dică. A urmat apoi o amplă campanie prin care Becali a căutat antrenorul perfect pentru echipa lui.

Dan Alexa a mers la Palat, a bătut palma cu latifundiarul din Pipera și totul părea rezolvat. Pe ultima sută de metri, Becali l-a preferat pe Mihai Teja de la Gaz Metan Mediaș. Alexa s-a împăcat cu gândul că rămâne la Călărași, dar l-a arătat cu degetul pe Mihai Stoica. „Dacă eu venea, discutam direct cu patronul. Nu am nevoie de om între mine și el”, a spus Alexa care și-a luat revanșa chiar în prima etapă a anului. A ținut-o pe FCSB în șah și Dunărea Călărași a terminat la egalitate cu echipa lui Teja.

Gigi Becali schimbă echipa după remiza cu FC Voluntari! Gigi Becali si Mihai Teja la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali vrea să-i mai transfere 5 jucători lui Mihai Teja la finalul acestui campionat

Trei jucători pe lista favoriților. Atât

„Azi mi-au plăcut Hora și Tănase. Cu Stoian în teren era să luăm bătaie! Pe Matei nu-l înțeleg. Când era la Astra, parcă era fotbalist, acum parcă e copil de mingi. La vară trebuie să mai cumpărăm 5 jucători. Să vedem acum, că vine și Iulian Cristea”, a declarat Gigi Becali la finalul partidei cu FC Voluntari, una care a adus o nouă remiză pentru FCSB.

În iarnă, Gigi Becali a transferat trei jucători pentru noul antrenor. Deși Nicolae Dică s-a plâns de lipsa unui fundaș central de meserie, latifundiarul din Pipera i-a adus lui Teja jucători de profil ofensiv. Florentin Matei, Adrian Stoian și Ioan Hora au venit la FCSB, însă doar atacantul a reușit să-l convingă pe Gigi Becali. Patronul a forțat pe ultima sută de metri și l-a adus și pe Iulian Cristea.

  • 2 este locul ocupat de FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano