Sport

Gigi Becali se pregătește să „spargă banca” pentru a transfera la FCSB fotbalistul visat: „O să vorbesc cu el și văd”

Gigi Becali a anunțat că este pregătit să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l transfera pe unul dintre fotbaliștii doriți. Ce a declarat finanțatorul de la FCSB.
10.04.2024 | 22:32
Gigi Becali se pregateste sa sparga banca pentru a transfera la FCSB fotbalistul visat O sa vorbesc cu el si vad
Gigi Becali este pregătit să ofere o sumă uriașă de bani pentru Philip Otele de la CFR Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pregătit lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Latifundiarul din Pipera se gândește deja la participarea în UEFA Champions League și a anunțat că pe lista numelor dorite se află și cel al lui Philip Otele.

Gigi Becali se pregătește să „spargă banca” pentru a transfera la FCSB fotbalistul visat: „O să vorbesc cu el și văd”

Atacantul nigerian de la CFR Cluj este unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga. În actuala stagiune, Otele a marcat 13 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 30 de meciuri în care a evoluat în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga i-a stabilit prețul lui Philip Otele în direct la FANATIK SUPERLIGA. Patronul lui CFR Cluj este dispus să-l cedeze pe fotbalistul în vârstă de 24 de ani pentru suma de 6 milioane de euro.

Gigi Becali a venit cu răspunsul. “Eu am spus jucători care sunt valoroși, eu nu știu dacă pot să îi iau eu pe ăia. Dacă face preț preferențial (n.r. – Varga), o să vorbesc cu el și văd, nu?”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit despre Philip Otele la FCSB: „Mi-e greu să cred că Gigi Becali va fi de acord”

Cristi Balaj, fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre un posibil transfer al lui Philip Otele la FCSB. Atacantul nigerian este curtat și de Brighton în Premier League. Cristi Balaj este convins că echipa lui Gigi Becali nu va putea să-l transfere pe Otele.

„Gigi Becali și-ar dori normal ca CFR Cluj să aibă greutăți în mod special din punct de vedere financiar și CFR să fie obligată să vândă pentru o sumă mai mică FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât, sunt convins că Otele va activa la echipe din campionate mai importante. Știu ce oferte au fost, știu ce echipe îl urmăresc. E un jucător care e undeva poziționat în primii cinci jucători ai campionatului românesc.

Și atunci e normal să aibă o valoare care să-i permită patronului să ceară o sumă mare. Mi-e greu să cred că Gigi Becali va putea sau va fi de acord să ofere pe Otele suma pe care alte cluburi din străinătate le va oferi CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pus ochii pe Philip Otele: „Poate vor să îl vândă”

Gigi Becali este convins că poate profita de o șansă uriașă. Patronul FCSB este de părere că CFR Cluj îl va ceda pe Philip Otele în vară, dacă „feroviarii” nu se califică în grupele unei competiții europene.

”Un alt jucător care îmi place este Otele. Eu mă gândesc la el, dar iau în considerare și prețul. Dacă nu se califică în Europa League, poate oamenii vor să câștige niște bani de pe urma lui”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul CFR Cluj - FCSB