Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Neluțu Varga, preț de prietenie pentru Gigi Becali: „Să-mi bage 6 milioane în cont dacă-l vrea pe Otele!”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat prețul cu care este dispus să i-l vândă lui Gigi Becali pe Philip Otele.
08.04.2024 | 10:51
Nelutu Varga pret de prietenie pentru Gigi Becali Sami bage 6 milioane in cont dacal vrea pe Otele
Neluțu Varga îi cere 6 milioane de euro lui Gigi Becali în schimbul lui Otele. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat fără drept de apel derby-ul de duminică seara cu Universitatea Craiova și e în proporție de peste 90% noua campioană din SuperLigă. După meci, extrem de bucuros, Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA la Prima Sport 1 că vrea să facă 5-6 transferuri de mare valoare, printre cei doriți fiind și Philip Otele de la CFR Cluj.

Neluțu Varga vrea 6 milioane de euro de la Gigi Becali în schimbul lui Otele

Gigi Becali visează la grupele Ligii Campionilor după câștigarea campionatului și e dispus să facă mari eforturi financiare pentru a-și întări echipa. Printre numele vizate sunt cele ale lui Alibec și Louis Munteanu, însă o altă țintă de lux este Philip Otele de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, nu s-a arătat mirat de interesul lui Gigi Becali pentru Philip Otele și a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA prețul pentru care este dispus să se despartă de vedeta sa. Un preț de „prietenie” după cum spune…

„Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară, la tine la emisiune. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

ADVERTISEMENT

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

ADVERTISEMENT

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa”, a declarat Neluțu Varga în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, d e la ora 10:30.

„Dacă nu erau prieteni, îi cerea 3 milioane. Așa, fiind prieteni foarte buni, costă 6 milioane de euro Otele”, a comentat în glumă acest anunț al patronului clujean Robert Niță, invitatul permanent al emisiunii FANATIK SUPERLIGA, pe care o puteți urmări și în premieră de la ora 17:30 în fiecare luni, marți și vineri, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dorința lui Gigi Becali de a-l transfera la FCSB pe Philip Otele are o mare acoperire și în evoluțiile atacantului în acest sezon. Nigerianul a bifat 38 de apariții în tricoul lui CFR Cluj în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și oferind 7 pase decisive. Cifre deloc rele pentru un jucător adus liber de contract în Gruia.

Nelutu Varga, ANUNT SOC despre TRANSFERUL lui Otele la FCSB

ADVERTISEMENT