Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi rezolvă dilema Tavi Popescu cu ce a învățat de la tatăl lui. Ce preț visează

Gigi Becali nu este mulțumit de forma pe care o are Tavi Popescu. Patronul de la FCSB a găsit metoda cu care va rezolva situația jucătorului și a menționat suma de transfer pentru el.
23.08.2023 | 20:08
Gigi rezolva dilema Tavi Popescu cu ce a invatat de la tatal lui Ce pret viseaza
Gigi Becali a dezvăluit strategia de la FCSB în cazul lui Tavi Popescu și Djkokovic. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nici în victoria FCSB-ului cu Poli Iași, scor 2-1, Tavi Popescu nu s-a făcut remarcat. Patronul roș-albaștrilor nu este încântat de forma actuală a jucătorului, însă a găsit modalitatea prin care Octavian ar putea reveni la nivelul de anul trecut.

Becali, despre Tavi Popescu: “Este ceva în neregulă cu el”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a vorbit despre Tavi Popescu și despre forma pe care o are decarul în acest moment. Se pare că jucătorul nu se regăsește în aceste momente, însă problema nu ar apărea din cauza criticilor sau a presiunii.

ADVERTISEMENT

“Nu știu ce se întâmplă cu Tavi. Este ceva în neregulă, dar chiar nu știu ce. Nu e așa din cauza criticilor. E băiat cuminte, nu se supără el pe astea. Eu fac fotbal, dau bani, nu stau să fac acum și educație.”, a spus patronul de la FCSB.

Sfatul patronului pentru Popescu: “Muncă, muncă și iar muncă”

În cadrul emisiunii, Gigi Becali i-a povestit lui Horia Ivanovici, despre sfatul primit de la tatăl său. Mesajul a fost transmis apoi de patron și către Tavi Popescu, în speranța că jucătorul își va reveni la forma de anul trecut.

ADVERTISEMENT

“Tata știi ce îmi spunea? ‘La muncă cine moare, moare, cine trăiește, trăiește. Cine e harnic și muncește are tot ce vrea și nu-i pasă de nimic când e iarnă grea. Îmi mai spunea că banii nu se fac așa, stând la cârciumă și bea. Banii se fac la pădure tăind lemne din secure. Asta era deviza lui. Și ne punea la muncă, muncă și iar muncă.’

Așa și eu acum. Ce să le fac. E meseria și viața lor, nu ai ce să le faci. Dacă înțeleg bine, dacă nu, să fie sănătoși. Nu putem să spunem păcat de talentul lui. Pentru că sunt sigur că el își va reveni în maxim un an și va fi și mai mare bombă atomică. Așa cred. Anul trecut nu îl dădeam cu 10 milioane.”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB, cu gândul la Champions League

În finalul discuției, Gigi Becali a subliniat că FCSB are ca obiectiv Champions League. Acest lucru fiind, de fapt, ambiția patronului, de data aceasta, mai mare decât dorința de a câștiga banii: “Eu acum mă gândesc doar la campionat și Liga Campionilor. Altceva la fotbal nu mă gândesc. Nu mai e chestiune doar de bani deja. E o ambiție a mea.”

Cel mai bun jucător de la FCSB în viziunea lui Gigi Becali

Gigi Becali a făcut clasamentul celor mai buni jucători de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor are un noi favorit, pe care îl consideră mult mai valoros decât Florinel Coman, fotbalistul care a fost în grațiile patronului, încă de la începutul sezonului.

ADVERTISEMENT

“Djokovic era obosit, de aia nu a intrat titular. Cum să fii nemulţumit de un jucător ca Djokovic. Mi-a plăcut cel mai mult Coman. El este cel mai bun. Pe Pantea îl pun în locul lui Coman pe primul loc. Este mai tare decât Coman. Mă refer ca valoare. Adică bani. Olaru şi-a mai revenit, dar nu este încă ăla pe care îl vreau eu. Aş vrea să joace cum o făcea acum un an, să fie în forma aia.

Să joace puţin mai bine ca aseară. Eu ştiu ce vreau de la Olaru. Nu are rost să comentăm. A fost schimbat pentru că el a spus că se simte obosit. Jucătorii au fost întrebaţi dacă pot juca şi toţi au vrut să joace. În afară de Djokovic. Dawa a spus acum trei zile că e obosit, dar ieri a spus că joacă”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi rezolvă dilema Tavi Popescu cu ce a învățat de la tatăl lui. Ce preț visează

ADVERTISEMENT