Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a găsit cel mai bun jucător de la FCSB. „E peste Florinel acum”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că numărul 1 la FCSB în acest moment este fundaşul Alexandru Pantea, pe care poate lua mai mulţi bani decât pe Florinel Coman.
21.08.2023 | 12:51
Gigi Becali a gasit cel mai bun jucator de la FCSB E peste Florinel acum
Gigi Becali a găsit cel mai bun jucător de la FCSB. „E peste Florinel acum”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are punctaj maxim după cinci etape după ce a învins cu 2-1 Poli Iaşi. Roş-albaştrii şi-au revenit după eliminarea din turul trei preliminar al Conference League şi au urcat pe primul loc în campionat.

Gigi Becali a găsit cel mai bun jucător de la FCSB: “Pe Pantea îl pun în locul lui Coman pe primul loc”

Patronul FCSB l-a lăudat pe Florinel Coman pentru meciul pe care l-a făcut pe Arena Naţională, dar susţine că fundaşul dreapta Alexandru Pantea este numărul 1 de la FCSB în acest moment, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

“Djokovic era obosit, de aia nu a intrat titular. Cum să fii nemulţumit de un jucător ca Djokovic. Mi-a plăcut cel mai mult Coman. El este cel mai bun. Pe Pantea îl pun în locul lui Coman pe primul loc.

Este mai tare decât Coman. Mă refer ca valoare. Adică bani. Olaru şi-a mai revenit, dar nu este încă ăla pe care îl vreau eu. Aş vrea să joace cum o făcea acum un an, să fie în forma aia.

ADVERTISEMENT

“Djokovic a fost schimbat pentru că el a spus că se simte obosit”

Să joace puţin mai bine ca aseară. Eu ştiu ce vreau de la Olaru. Nu are rost să comentăm. A fost schimbat pentru că el a spus că se simte obosit. Jucătorii au fost întrebaţi dacă pot juca şi toţi au vrut să joace.

În afară de Djokovic. Dawa a spus acu trei zile că e obosit, dar ieri a spus că joacă”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici. 

ADVERTISEMENT

“Haralamb este mai bun decât Mourinho”

Gigi Becali este sigur că echipa sa va putea să susţină acest ritm şi în campionat şi a declarat că vrea să obţină alte 15 puncte din următoarele cinci etape, deşi are meciuri grele: UTA Arad, Universitatea Craiova, Hermannstadt, Farul şi Sepsi:

“Mă ştii că sunt om nedrept? Dacă are omul 15 din 15 şi 5 din 5, joacă echipa ca Barcelona şi nu mai am cu cine să joc în România, schimb antrenorul? Ce să facă Şumudică?

ADVERTISEMENT

Este mai bun Şumudică decât Haralamb? Este cel mai bun. Haralamb este mai bun decât Mourinho. Păi şi ce să vreau altceva? Vreau să mai câştig şi următoarele cinci meciuri. Să avem 30 de puncte din 10 meciuri”, a spus Becali.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Becali îl laudă pe Pantea

ADVERTISEMENT