Life

Gina Pistol a anunțat surpriza din finala Chefi la Cuțite, sezonul 11: “De pus în vitrină”

Anunțul făcut de Gina Pistol în finala de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Ce le-a spus participanților. Aceștia au rămas uimiți.
20.06.2023 | 22:01
Gina Pistol a anuntat surpriza din finala Chefi la Cutite sezonul 11 De pus in vitrina
Ce anunț a făcut Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emoții și tensiune la cote maxime marți seară la Chefi la Cuțite. Are loc finala competiției culinare, ajunsă la sezonul 11. Gina Pistol a făcut un anunț important pentru participanți, înainte de a se afla cine va fi câștigătorul celor 30.000 de euro.

Ce surpriză a anunțat Gina Pistol în finala Chefi la Cuțite

Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu sunt finaliștii de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Ei sunt, totodată, și singurii care au obținut la preselecții cuțite de aur. În seara de 20 iunie ei poartă o bătălie cruntă, pentru obținerea trofeului.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, de altfel, a spus ceva interesant despre trofeu. Acesta va arăta diferit față de cum îl știa toată lumea. Juratul al cărui concurent va fi victorios va primi trei păpuși ce aduc izbitor cu el și colegii de echipă. Adică păpuși ce vor avea chipul lui chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

”Chiar aș vrea păpușile alea! Să le am acasă și ar sta bine lângă colecția mea de pahare!”, a comentat Florin Dumitrescu, după ce a auzit spusele îndrăgitei prezentatoare, care se află pentru ultima oară în această postură, căci și-a anunțat de mult retragerea din televiziune.

ADVERTISEMENT

Finaliștii, cuprinși de emoții

Până să înceapă prima probă și să-și aleagă concurenții cu care vor forma echipe pe care să le coordoneze, cei trei finaliști și-au recunoscut emoțiile puternice. Cu toții vor să impresioneze și să nu-și dezamăgească chefii pe care îi reprezintă.

”Am puține emoții pentru că trebuie să ducem farfuria la un nivel înalt”, a declarat Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu. Și Paul Tudosescu, alias Pablo, este ușor tensionat și se bucură pentru stadiul în care se află.

ADVERTISEMENT

”Să mă văd jucând finala Chefi la cuțite e ceva enorm! Mă bucur enorm că am fost aici. Sunt finalist Chefi la cuțite sezonul 11! Ce să mai vreau altceva?!”, a precizat și Paul Tudosescu înainte de a se ”aventura” în preparatele finalei.

Nina Hariton, de altfel, s-a declarat neînfricată față de adversarii săi, Pablo și Laurențiu. Și ea este mândră de parcursul său și consideră că toate confruntările de până acum au ajutat-o să fie mai puternică și mai încrezătoare în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte motivată! Mă uit la bărbații ăștia, sunt frumoși, dar nu mi-e frică de ei deloc. (…) Ceea ce s-a întâmplat a fost pur și simplu o magie! Tot parcursul ăsta, toate confruntările și toate battle-urile datorită lor sunt astăzi foarte puternică. E o adunătură de experiențe și stări”, a spus și Nina Hariton.

ADVERTISEMENT