Life

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023. Cei trei care luptă să câștige acest sezon. Update

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023. Trei concurenți se vor lupta să câștige acest sezon al show-ului culinar de la Antena 1.
19.06.2023 | 23:51
Cine sunt finalistii Chefi la Cutite 2023 Cei trei care lupta sa castige acest sezon Update
Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023. ursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-06-2023
20:50

Concurenții care au ajuns în finala sezonului 11

Paul “Pablo” Tudosescu, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, este primul finalist de la Chefi la Cuțite 2023. Laurențiu Neamțu din echipa lui Florin Dumiterescu a ajuns și el în finală. Din echipa lui Sorin Bontea, Nina Hariton a ajuns în marea finală. 

În această seară se vor afla finaliștii Chefi la Cuțite 2023. Aceștia vor fi desemnați în urma celor trei probe din semifinală. Doar trei dintre ei vor intra în lupta pentru marele premiu.

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2023. Doar trei vor lupta pentru premiul cel mare

În această seară, nouă semifinaliști vor lupta pentru a obține trofeul Chefi la Cuțite 2023 și marele premiu în valoare de 30.000 de euro. Probele prin care vor trece le vor testa abilitățile culinare, iar cele trei jurii vor analiza farfuriile concurenților.

ADVERTISEMENT

Dintre cei nouă semifinaliști, patru fac parte din echipa lui chef Sorin Bontea. Este vorba despre Monica Pușcoiu, Matthew Ehsanmehr, Nina Hariton și Constantin Onuț.

La rândul său, chef Florin Dumitrescu are două persoane în semifinală, Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea. Chef Cătălin Scărlătescu are trei oameni, și anume Anamaria Ijac, Paul Tudosescu și Stelian Nistor.

ADVERTISEMENT

Concurenții vor trece prin trei probe, toate fiind la fel de importante. La una dintre ele, Gina Pistol îi anunță că trebuie să evoce în farfurie gustul copilăriei. La a doua probă, semifinaliștii vor găti alături de oamenii dragi lor. Această probă este jurizată de concurenții sezonului 10 Chefi la Cuțite.

Ultima probă constă în pregătirea unui “signature dish”. Aceasta este, totodată, ultima dată când cei trei chefi vor juriza farfuriile concurenților din acest sezon. La finalul acestor probe, doar trei din cei nouă concurenți vor intra în marea finală.

ADVERTISEMENT

Jurații Chefi la Cuțite, emoții mari înainte de semifinală

Fiecare dintre cei trei bucătari speră să aibă cel puțin un om în finala care se va difuza în ediția de marți seară. “Am emoții mari: ca de fiecare dată, vreau să am om în Finală. N-a existat niciun sezon – și nu vreau ca acesta să facă excepție – în care eu să n-am om în Finală”, a spus chef Sorin Bontea, potrivit a1.ro.

“Este o zi foarte grea, dar știu că am cu cine lupta, am în cine să îmi pun încrederea pentru bătălia de mâine seară și îmi doresc foarte tare să câștig acest sezon”, spune chef Dumitrescu înainte de semifinală.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu știe că probele din semifinală sunt foarte grele și că fiecare concurent trebuie să dea tot ce poate pentru a ajunge mai departe.

“Primele două probe sunt foarte importante, dac-ai plecat greu, nu-ți mai revii… Nu contează cu câți oameni am intrat fiecare în Semifinală, important este să ajungem și în Finală”, a spus cheful.

Cine ar fi marele câștigător Chefi la Cuțite 2023

Recent, s-a aflat cine ar fi marele câștigător al sezonului 11 Chefi la Cuțite. Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, Nina Hariton, concurenta din echipa lui Sorin Bontea, ar fi pus mâna pe marele premiu.

“În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cutite care a primit cuțitul de aur, NINA HARITON, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au anunțat Viperele Vesele pe pagina lor.

Anul trecut, tot o concurentă din echipa lui Sorin Bontea a câștigat trofeul Chefi la Cuțite. Este vorba despre Florica Boboi. De altfel, chef Bontea este bucătarul cu cele mai multe victorii de-a lungul emisiunii.

ADVERTISEMENT