Life

Gina Pistol a spus ce se întâmplă în viața ei acum: „Fiecare femeie are drumul ei”

Gina Pistol a spus ce se întâmplă în viața ei acum. Vedeta de televiziune a spus că fiecare femeie are drumul ei în viață.
19.04.2023 | 22:06
Gina Pistol a spus ce se intampla in viata ei acum Fiecare femeie are drumul ei
Gina Pistol a spus ce se întâmplă în viața ei acum. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a povestit ce se întâmplă acum în viața ei. Iubita lui Smiley a postat un mesaj plin de înțeles pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a spus ce se întâmplă în viața ei acum

Iubita lui Smiley și-a împărtășit gândurile pe rețelele de socializare. Gina Pistol a vorbit despre ce simte acum și ce se întâmplă în viața ei, după ce a renunțat la TV.

ADVERTISEMENT

Astfel, Gina Pistol a scris niște vorbe de duh pe rețelele de socializare spunând că are propriul ei drum, ca orice altă femeie. Desigur, acesta nu este numai lapte și miere, ci este presărat și cu lacrimi sau multe aventuri.

Drumul nostru este construit zi de zi din propriile experiențe pe care le avem. Iar sfatul Ginei Pistol este ca fiecare dintre noi să se bucure de ce am reușit să facem.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, vorbe de duh. Ce se întâmplă acum cu vedeta TV

Tocmai de aceea, din când în când ar trebui să ne oprim din a mai avansa. Totul pentru a putea sta pe loc și să ne minunăm de cât de departe am reușit să ajungem în viață.

”Sunt ceea ce trăiesc. Fiecare femeie are drumul ei, pavat cu aventuri, zâmbete, lacrimi și ambiție. Zi de zi înaintăm pe acest drum pe care îl construim din experiențe.

ADVERTISEMENT

Hai să ne bucurăm de cât de departe am reușit să ajungem și să nu uităm să ne mai oprim din când în când să admirăm priveliștea”, a scris Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol este foarte fericită cu decizia ei de a renunța la televiziune. Aceasta și-a dorit extrem de mult să fie mamă, așa că sacrificiul de a renunța la carieră nu i s-a părut deloc unul prea mare.

ADVERTISEMENT

Smiley și iubita lui au încercat mult să aibă un copil, iar Josephine a fost minunea din viața lor. Ginei Pistol i s-au dat șanse minime de a rămâne însărcinată, dar iată că a devenit mamă.

ADVERTISEMENT
Tags: