Life

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley. Este singurul bărbat din viața ei care a făcut acest gest

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley. El este singurul bărbat din viața sa care a făcut acest gest pentru ea.
24.11.2023 | 15:54
Gina Pistol a izbucnit in lacrimi cand a vorbit despre Smiley Este singurul barbat din viata ei care a facut acest gest
Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley. Soțul ei este singurul bărbat care a făcut acest gest pentru ea.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre Smiley

Gina Pistol și Smiley au o relație de invidat. Cei doi se înțeleg foarte bine și au o fiică mult dorită împreună. Iubirea lor e așa mare încât Gina Pistol lăcrimează când vorbește de iubitul său.

ADVERTISEMENT

Ea a recunoscut în podcastul lui Damian Drăghici că Smiley este singurul bărbat din viața ei care a făcut acest gest pentru ea. Mai precis, a susținut-o în clipele sale grele de depresie și anxietate.

Vedeta a mărturisit că a mai fost susținută doar de două prietene bune ale sale și de Smiley în această perioadă dificilă.

ADVERTISEMENT

„Damian Drăghici: Smiley te-a susținut în perioada asta grea?

Gina Pistol: Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%.

Damian Drăghici: Ce frumos, ți-au lăcrimat ochii!”, a fost discuția dintre cei doi la podcastul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, dezvăluiri despre greutățile din viața sa

Gina Pistol a povestit că a avut atacuri de panică din cauza oboselii excesive. Ea lucra la Chefi la cuțite și la Asia Express multe ore, aceasta fiind și motivul pentru care ulterior a decis să renunțe la televiziune. 

Soția lui Smiley a mărturisit că acum face terapie pentru a-și putea înțelege stările și pentru a-și trăi emoțiile reprimate mult timp pentru că trebuia să fie „perfectă” la TV.

ADVERTISEMENT

„Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT