Life

Gina Pistol și Smiley au plecat în vacanță cu fiica lor. Cum a fost surprinsă Josephine alături de tatăl ei

Gina Pistol și Smiley, vacanță alături de fiica lor, Josephine. În ce ipostază a fost surprinsă micuța împreună cu tatăl ei.
14.09.2023 | 09:58
Gina Pistol si Smiley au plecat in vacanta cu fiica lor Cum a fost surprinsa Josephine alaturi de tatal ei
Smiley și Gina Pistol alături de fiica lor, Josephine. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță alături de fiica lor. Josephine a fost surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de tatăl ei. Ce destinație au ales cei doi pentru concediu?

Gina Pistol și Smiley, vacanță alături de fiica lor, Josephine. Cum a fost surprinsă micuța

După ce multe persoane au terminat cu concediile, Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță în Grecia alături de fiica lor, în vârstă de 2 ani și jumătate. Cei doi au postat imagini din sejur pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Smiley a avut un program încărcat în această vară, cu filmările pentru noul sezon Vocea României, dar și cu concerte. Artistul se poate relaxa alături de familie, într-un cadru de vis.

Cântărețul a postat imagini cu peisajele de vis de pe insula Creta din Grecia, precum și cu felurile de mâncare specifice, cum ar fi salata grecească. Solistul a spus că îi place foarte mult acest fel de mâncare.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a postat imagini din concediu. Gina Pistol a postat o fotografie cu fiica ei în costum de baie, dar de la spate, fără a i se vedea chipul.

Smiley Gina Pistol vacanță
Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia alături de fiica lor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a spus Gina Pistol despre întoarcerea în televiziune

După ani de zile în care a prezentat Chefi la Cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis să ia o pauză de la televiziune. Sezonul 11 al show-ului culinar a fost ultimul prezentat de soția lui Smiley, care a vrut să petreacă mai mult timp alături de fiica ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, vedeta are de gând să revină pe micile ecrane, la un moment dat. Fosta prezentatoare de la Antena 1 va lua în considerare alte propuneri de proiecte în televiziune.

“Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare. Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

În prezent, emisiunile Chefi la Cuțite și America Express sunt prezentate de Irina Fodor. Soția lui Răzvan Fodor i-a ținut locul Ginei Pistol și atunci când aceasta se afla în concediu de maternitate.

ADVERTISEMENT