Life

Gina Pistol a postat o imagine pe Instagram și fanii au luat-o imediat la întrebări. “Ești însărcinată?”

Gina Pistol a postat o imagine pe Instagram, iar fanii au întrebat-o dacă este însărcinată. Ce detaliu au observat în fotografie?
24.10.2022 | 15:07
Gina Pistol a postat o imagine pe Instagram si fanii au luato imediat la intrebari Esti insarcinata
Fanii au întrebat-o pe Gina Pistol dacă este din nou însărcinată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă dacă Gina Pistol este din nou însărcinată după ce au observat detaliul dintr-o imagine cu ea. Iată cum s-a fotografiat iubita lui Smiley.

Gina Pistol, întrebată de fani dacă este însărcinată, după ce a postat o imagine

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite a devenit mamă pentru prima dată în martie 2021, atunci când a venit pe lume Josephine, fiica ei și a lui Smiley.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost întrebați de câteva ori dacă își doresc al doilea copil. Gina Pistol a spus că va lăsa lucrurile să se întâmple natural.

Vedeta a postat recent o fotografie cu ea, alături de care a scris un mesaj care le-a dat fanilor de gândit. În imaginea respectivă, blondina a dat de înțeles că are nevoie de o pauză pentru a se odihni.

ADVERTISEMENT

“Și vreau să mă opresc din când în când/ Să mă simt ca în prima zi pe pământ/ Să mă bucur doar pentru că sunt/ Și apoi să mă las purtat de vânt.”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginii de pe Instagram, versurile aparținând melodiei “Purtat de vânt”, lansată de Smiley la începutul acestui an.

Internauții au admirat-o pe prezentatoarea de televiziune și i-au scris zeci de mesaje în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

“Încearcă să fii mai optimistă, e greu/ Frumusețe/ Cinci minute pe zi doar pentru tine/ Ești adorabilă/ Să fiți fericiți și sănătoși”, sunt doar câteva dintre comentariilor urmăritorilor.

Vedeta își ține mâinile pe abdomen, iar tricoul s-a așezat într-un anumit fel pe acea zonă a corpului. Fanii nu au putut să nu se întrebe dacă nu cumva iubita lui Smiley mai așteaptă un copil.

ADVERTISEMENT

“Tricoul e un mesaj super interesant: Soare și o Lună #mamădedoi”, ”Ești însărcinată?”, au fost comentariile unor internauți.

Gina Pistol
Ipostaza în care s-a pozat Gina Pistol i-a făcut pe fani să-și pună întrebări. Sursa foto: Instagram

Ce spunea Gina Pistol despre al doilea copil

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată alături de fetița lor, iar fanii se întreabă dacă cei doi își doresc încă un copil.

Cu ceva timp în urmă, Smiley a spus că această decizie depinde iubita sa. La rândul ei, blondina a spus că va lăsa lucrurile să meargă de la sine și că nu va forța nimic.

“Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin.

Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță.”, spunea Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: