Life

Gina Pistol, în vizită la salonul de înfrumusețare. Ce intervenție și-a făcut iubita lui Smiley

Gina Pistol are mereu grijă de imaginea ei. Aceasta a mers la un salon de înfrumusețare și a postat mai multe filmulețe.
10.08.2021 | 17:28
Gina Pistol in vizita la salonul de infrumusetare Ce interventie sia facut iubita lui Smiley
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este extrem de ocupată de când a devenit mămică, Gina Pistol nu uită niciodată să aibă grijă și de ea. A început o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate și face orice pentru a arăta cât mai bine.

Recent iubita lui Smiley a postat mai multe filmulețe dintr-un salon de înfrumusețare.

Vedeta a suferit o intervenție la nivelul feței. A decis să-și tatueze sprâncenele. Ea a postat și mai multe filmulețe pentru a le arătat și fanilor rezultatul.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, în vizită la salonul de înfrumusețare. Ce intervenție și-a făcut iubita lui Smiley

Gina Pistol își găsește timp și pentru ea, chiar dacă este destul de ocupată de când a devenit mămică. Vedeta a început să țină un regim alimentar pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii și nu uită să treacă și pe la salonul de înfrumusețare.

Recent iubita lui Smiley a decis să-și tatueze sprâncenele. Ea a decis să împărtășească acest lucru și fanilor, așa că a postat mai multe filmulețe, înainte și după procedură.

ADVERTISEMENT

Din imagini se vede clar faptul că intervenția a fost reușită pentru că nou formă îi scoate foarte bine în evidență trăsăturile.

Smiley și Gina Pistol în vacanță cu micuța Josephine

De curând Gina Pistol și Smiley au fost într-o vacanță în Italia, mai exact Florența. Cei doi au decis să o ia și pe micuța Josephine, în vârstă de aproape cinci luni. Aceștia au postat mai multe fotografii, dar nici de data aceasta nu au arătat chipul fetiței.

ADVERTISEMENT

“Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, spunea în urmă cu ceva timp Gina Pistol pe Instagram.

Fanii au întrebat-o de câte ori au avut ocazia cu cine seamănă micuța, așa că mămica le-a răspuns.

ADVERTISEMENT

“Voi încerca să vă răspund la întrebarea: Cu cine seamănă asta mică?.

Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, le-a transmis Gina Pistol.

ADVERTISEMENT