Life

Smiley și Gina Pistol au lămurit misterul. Când vor arăta, de fapt, chipul micuței Josephine

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu aproximativ 5 luni, dar continuă să fie discreți în legătură cu înfățișarea pe care o are fiica lor, Josephine Ana Maria.
03.08.2021 | 22:33
Smiley și Gina Pistol au lămurit misterul. Când vor arăta, de fapt, chipul micuței Josephine
Smiley și Gina Pistol au lămurit misterul. Când vor arăta, de fapt, chipul micuței Josephine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul și prezentatoarea de la Antena 1 au fost întrebați în repetate rânduri când va sosi momentul în care vor arăta chipul micuței lor, care a venit pe lume pe 9 martie 2021.

Blondina și partenerul ei de viață au fost de acord să nu o prezinte pe cea mică celor din mediul virtual, însă postează frecvent imagini în care este fetița lor, deși nu îi arată niciodată fața.

ADVERTISEMENT

Acum Smiley a lămurit misterul și a dezvăluind când va apărea pe rețelele de socializare chipul fiicei sale și a vedetei de la Antena 1, Gina Pistol.

Când va arăta Smiley chipul fiicei sale, Josephine. Misterul a fost deslușit abia acum

Concret, juratul de la „Vocea României” a mărturisit că este gata să arate chipul fiicei sale, Josephine Ana, abia atunci când fetița va fi suficient de mare și va cere singură acest lucru.

ADVERTISEMENT

Având în vedere declarația lui Smiley va dura foarte mult timp până când urmăritorii săi și ai Ginei Pistol o vor cunoaște pe micuța lor.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok.

Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, a mărturisit artistul în mediul virtual, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, discretă legat de fiica sa, Josephine

Gina Pistol, iubita cântărețului, a răspuns la rândul ei la întrebările internauților. Fosta vedetă Playboy a explicat care este motivul pentru care a luat decizia de a păstra chipul fiicei sale ascuns.

Gazda de la „Chefi la cuțite” a ținut să sublinieze faptul că a luat această hotărâre înainte de a veni pe lume Josephine, precizând că nu dorește să o expună din cauza oamenilor răi.

În acest context vedeta a venit cu câteva exemple, mărturisind că a primit foarte multe amenințări în mediul online, majoritatea venind din partea femeilor.

ADVERTISEMENT

Concret, Gina Pistol nu are de gând să o expună pe Josephine Ana, cerându-le inclusiv rudelor să nu îi facă prea multe poze sau să le publice în social media.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri