Life

Gina Pistol, probleme după ce s-a vindecat de COVID-19: “Simt că nu mai am putere”

Gina Pistol are probleme după ce s-a vindecat de COVID-19, acum câteva luni. Prezentatoarea de la Antena 1 le-a dezvlăuit urmăritorilor cu ce se confruntă.
02.06.2022 | 12:14
Gina Pistol probleme dupa ce sa vindecat de COVID19 Simt ca nu mai am putere
Ce probleme are Gina Pistol după ce s-a vindecat de COVID-19. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol are și acum probleme după ce a avut COVID-19, în urmă cu câteva luni. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit fanilor din mediul online prin ce trece în aceste momente.

Ce probleme are Gina Pistol după ce s-a vindecat de COVID-19

Vedeta s-a vindecat acum mai bine de două luni, dar nu a scăpat complet de efectele post-COVID. Iubita lui Smiley simte că nu mai are deloc energie.

ADVERTISEMENT

“Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic.”, a scris prezentatoarea de la Antena 1 pe Instagram.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite ar vrea să se reapuce de sport, dar deocamdată nu poate din cauza lipsei de energie.

ADVERTISEMENT

La mai bine de un an de când a născut, Gina Pistol face eforturi pentru a ajunge la formele pe care le avea înainte să rămână însărcinată. Vedeta este pe drumul cel bun, după cum le-a dezvăluit și urmăritorilor de pe rețelele sociale.

În afară de dieta pe care o ține de câteva luni, iubita lui Smiley a apelat și la câteva tratamente corporale care au început să dea roade într-un timp destul de scurt.

ADVERTISEMENT

“Ză cuptorul, așa cum îi spun eu, mă atacă psihologic, dar mă și subțiază. Azi dimineață îmi arăta cântarul, drăguțul, 59,8 kg. Sunt pe drumul bun.”, a spus vedeta pe Instastory.

Gina Pistol
Gina Pistol a rămas cu câteva efecte post-COVID. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ce i-au spus medicii Ginei Pistol după ce a rămas însărcinată

După ce a aflat că este însărcinată pentru prima dată, Gina Pistol a trecut prin momente grele. Medicii i-au spus vedetei că șansele să aducă pe lume un copil sunt foarte mici.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, blondina a stat destul de mult la pat, existând riscul de a pierde sarcina. Gina Pistol și Smiley nu știau cum să le dea vestea părinților, din moment ce exista acest risc. Acesta este motivul pentru au păstrat secretul timp de câteva luni.

“În condițiile în care eu eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina și cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem. 

Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,01 șanse să rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. O lună întreagă am stat doar în pat.

Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult.”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui podcast Pro FM.

ADVERTISEMENT