Sport

Giovani Becali, război total cu Cornel Dinu: „De ce nu spui, Cornele, câți bani ai luat la transferurile lui Răducioiu și Lupescu?” EXCLUSIV

10.10.2019 | 15:28
Giovani Becali razboi total cu Cornel Dinu De ce nu spui Cornele cati bani ai luat la transferurile lui Raducioiu si Lupescu EXCLUSIV
Giovani Becali, război total cu Cornel Dinu „Unde-s banii din transferuri” Sursa foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Război total între Cornel Dinu și Giovani Becali. După dezvăluirile pe care Cornel Dinu le-a făcut în cartea sa despre culisele meciului Bulgaria – România, din 1991, Giovani l-a sunat pe Mister și l-a înjurat ca la ușa cortului, amenințăndu-l cu judecata. Hristo Stoicikov chiar va veni la București pe 28 octombrie pentru o conferință anti-Dinu. Giovani Becali a conformat pentru FANATIK tot scandalul și trimite alte „croșee” lui Dinu, întrebându-l, printre altele, unde sunt banii din transferurile lui Răducioiu și Ionuț Lupescu.

Giovanni Becali, război total cu Cornel Dinu: „M-a sunat Stoicikov de la Miami și m-a întrebat cine a scris prostiile alea. Se vorbește în toată Bulgaria că Hristo a vrut să-și vândă naționala”

E adevărat că am vorbit cu Cornel Dinu la telefon. Nu știam ce e cu minciunile alea și nici nu știam de carte. M-a sunat Stoicikov de la Miami, unde lucrează în televiziune, și m-a întrebat cine a scris prostiile alea. L-am întrebat pe Victor și atunci am aflat de cartea lui Cornel Dinu. Stoicikov mi-a zis că se vorbește în toată Bulgaria de ce a scris Dinu. Că Hristo a vrut să-și vândă naționala în 1991. Stoicikov vine pe 28 octombrie la București, o să facem împreună o conferință de presă, o să consultăm și avocați și o să-l dăm în judecată pe Dinu. Să demonstreze ce a scris acolo. Că și eu pot spune de unul că e homosexual, că e limbist, că a făcut ceva, dar trebuie să demonstrez. Așa să facă și el, să vină cu un martor, cu o dovadă. Ca exemplu, recent am zis că Florinel Coman are ofertă de 9 milioane de euro, sunați-l pe Gigi și verificați dacă e adevărat. Asta spun, când deschizi gura și spui ceva, sau scrii, demonstrează!

ADVERTISEMENT
giovani becali cornel dinu
Imagine cu Cornel Dinu împreună cu Giovani Becali și cu Florentin Petre, veche de 14 ani. Era după un meci al lui Dinamo cu Jiul Petroșani. Sursa: sportpictures.eu

„<Cornele, ești un om bolnav care ia medicamente. De ce inventezi?> O să-i cerem daune morale, pentru că trebuie să simtă”

Eu nu înțeleg de unde a inventat Dinu chestiile astea: 500.000 de dolari în 1991 duși peste graniță! Mie mi-era frică să nu-mi facă ăștia vreo cheie la trecerea frontierei, credeți că umblam cu atâția bani la mine acum 30 de ani? De ce nu spune Dinu câți bani a luat la transferurile lui Răducioiu și Lupescu? De ce nu spune Dinu ce costume îi ducea doamnei Iliescu, costume plătite de alții? I-am zis la telefon „Băi Cornele, băi canceristule! De ce inventezi? Ești un om bolnav, care ia medicamente și cu care nu o să mai stea nici câinele! Ești un cancer al lui Dinamo și al societății românești!” L-am mai și înjurat, dar nu suport minciunile. O să răspundă, nu o să fie ceva penal, pentru că nu o să se mai întâmple nimic după 30 de ani. O să fie daune morale, pentru că trebuie să simtă. Eu îl apreciez că are o cultură adevărată și îi ține Dumnezeu mintea și la vârsta asta. Jos pălăria când comentează și analizează meciuri de fotbal, pentru că asta e meseria lui! Îl ascult cu plăcere, dar nu pot fi de acord când minte și inventează”, a declarat Giovani Becali în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.