Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali, ultimele detalii despre filmul autobiografic. „O să plătesc o amendă pentru discuția asta”

Giovanni Becali a oferit ultimele detalii despre filmul autobiografic la Fanatik SuperLiga. Când se va lansa și ce titlul a ales celebrul impresar.
14.03.2024 | 09:00
Giovanni Becali ultimele detalii despre filmul autobiografic O sa platesc o amenda pentru discutia asta
Giovanni Becali, ultimele detalii despre filmul autobiografic. „O să plătesc o amendă pentru discuția asta”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Producerea filmului autobiografic al lui Giovanni Becali a intrat în linie dreaptă, iar acesta a oferit ultimele detalii despre stadiul filmărilor. Dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA l-ar putea costa o amendă pe celebrul impresar.

Ultimele detalii despre filmul autobiografic al lui Giovanni Becali. „O să plătesc o amendă pentru discuția asta”

Giovanni Becali anunța la FANATIK SUPERLIGA în urmă cu câteva luni că urmează să aibă un film despre viață lui. Acesta a dezvăluit că se concentrează la maxim pentru filmări, dar și că va plăti o amendă pentru detaliile oferite.

ADVERTISEMENT

„Mă ocup de filmul meu, colaborez foarte bine cu scenografii, regizorii și ceea ce mă înteresează cel mai mult este filmul. În rest se ocupă cei de la firmă, dacă vor avea nevoie să intervin cu un telefon o fac cu cea mai mare plăcere.

Filmăm secvențe, filmăm ce spun eu și cum trebuie să fie actorii care joacă înaintea mea. Îți dau prea multe detalii și nu am voie, mă rețin să vorbesc mai mult. Am o exclusivitate, o să plătesc o amendă pentru discuția asta.

ADVERTISEMENT

Cred că într-un an, un an și jumătate va apărea. Sunt concentrat numai pe asta, este ceva ce las în urma mea în afara celor din fotbal. Voi lăsa și acest film prietenilor, familiei, copiilor și așa mai departe. Titlul este hotărât: ‘Don Giovanni’”, a spus Giovanni Becali la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, transmisă live pe FANATIK.RO.

Scenă de film cu Mitică Dragomir: „Deosebit”

Horia Ivanovici a dezvăluit un episod desprins din filme cu Giovanni Becali și Mitică Dragomir la FANATIK SUPERLIGA. Cei doi s-au urmărit prin București, însă într-un final au ajuns să facă pace.

ADVERTISEMENT

„Urmărirea cu Mitică prin oraș cu pistoalele o să fie? ‘Corleone’ de abia așteaptă să fie în film, eu zic să vă gândiți. Mi-a zis Mitică că după ce v-ați urmărit prin tot Bucureștiul și v-ați dat jos, ați început să râdeți și v-ați îmbrățișat. Scena cu urmăririle cu Rolls-urile prin București, cu dumneavoastră și cu Mitică…Vă spun, va face toți banii în film”, a dezvăluit directorul FANATIK.

Giovanni Becali a mărturisit la vremea acea că va avea nevoie de acordul lui Mitică Dragomir. Celebrul impresar recunoaște că a fost unul dintre episoadele „ca în filme” din viața lui.

ADVERTISEMENT

„Nu cred, pentru că a fost o scenă. Dacă vrei, o facem și pe aia, dar nu vreau să îl pun pe ‘Corleone’ în dificultate. Trebuie să facem în așa fel în cât amândoi să fim avantajați. Nu vreau eu să fiu superiorul și așa mai departe. O să vorbesc și cu Mitică înainte. A fost o scenă deosebită ca în filme”, a declarat Giovanni.

Giovani Becali RUPE TACEREA | TOTUL despre TRANSFERURILE lui Florinel Coman si Denis Man!

ADVERTISEMENT