Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Ne omorâți emisiunile, ne băgați la pensie!” Horia Ivanovici, dialog uluitor cu Gigi Becali: „În atac suntem ca City!”

Horia Ivanovici a avut un dialog uluitor cu Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Patronul „roș-albaștrilor” a găsit și o asemănare între FCSB și Manchester City.
04.03.2024 | 11:48
Ne omorati emisiunile ne bagati la pensie Horia Ivanovici dialog uluitor cu Gigi Becali In atac suntem ca City
„Ne omorâți emisiunile, ne băgați la pensie!” Horia Ivanovici, dialog uluitor cu Gigi Becali: „În atac suntem ca City!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Gigi Becali au avut un dialog savuros în direct după FCSB – Petrolul Ploiești, scor 1-0. Patronul „roș-albaștrilor” spune că Florinel Coman a avut viteza lui Mbappe pe Arena Națională cu trupa lui Florin Pîrvu și a găsit o asemănare cu Manchester City.

„Ne omorâți emisiunile, ne băgați la pensie!” Horia Ivanovici, dialog uluitor cu Gigi Becali: „În atac suntem ca City!”

FCSB merge ceas în SuperLiga și se distanțează la 13 puncte față de Rapid după ce a câștigat cu Petrolul pe Arena Națională. Gigi Becali a intrat în direct și a dat verdictul săptămânii la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Gigi Becali au pornit o discuție savuroasă la FANATIK SUPERLIGA. Patronul liderului din SuperLiga spune că atacanții de la FCSB au viteza celor de la Manchester City.

Gigi Becali: „Petrolul a spuberat-o pe Craiova și noi nu le-am dat nicio șansă, nu au trecut centrul terenului. M-a bufnit și răsul, zicea comentatorul că Petrolul controlează meciul. Nu mă mai supăr, asta înseamnă numai minte întunecată.

ADVERTISEMENT

Cum să spui asemenea lucru, doar dacă ai mintea întunecată. E zi afară, ce ar fi să spunem noi că e noapte”.

Horia Ivanovici: „Ne omorâți emisiunile, transmisiile. Ne bagați la pensie, toată lumea vrea să mai pierdeți un meci. Toată lumea vrea să se micșoreze distanța, să fie nebunie și interes. Ne-ați omorât pe toți”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Și tu vrei la fel. Ați înnebunit definitiv, vreți să îl distrugeți pe Becali ca să aveți emisiune (n.r. râde)”.

Horia Ivanovici: „De asta a comentat băiatul, îi era ciudă probabil că nu poate nimeni să vă mai bată”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu mai are cum, e toată echipa legată. Apărarea e apărare, atacul e atac. Nu mai spun de atac. În atac suntem ca City. Am dat trei goluri scurt, bam, bam, bam. Coman aseară a avut o viteză, chiar pot să îl asemăn cu Mbappe. Plecă după loc și îl vedeai la trei metri în fața adversarului”.

Verdictul lui Gigi Becali în lupta pentru titlu: „Dacă Rapid bate la Craiova și pe FCSB, atunci să-l ia”

„Dacă bate la Craiova acasă și ne bat și pe noi, atunci să ia campionatul. Dacă bat acasă la Craiova și pe noi, păi să îl ia. Sunt prea tari, ce se mai zici. Jos pălăria dacă bat, nu mai scot un cuvânt. Dacă se întâmplă asta înseamnă că sunt prea puternici.

Dacă bat Craiova care după FCSB este cea mai valoroasă și FCSB care este cea mai valoroasă, atunci înseamnă că ești mai valoros. Dacă ne bat înseamnă că sunt prea puternici. Când spun că suntem campioni, nu mizez numai pe diferență, mizez pe puterea echipei”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, DIALOG FURIBUND IN DIRECT la Fanatik SuperLiga dupa FCSB - Petrolul 1-0

ADVERTISEMENT
Tags: