Sport

Golul etapei s-a marcat la Farul – Oțelul! A înscris cu o execuție fabuloasă și a avut un mesaj pentru Dorinel Munteanu

Frederic Maciel a marcat golul etapei în duelul Farul - Oțelul, scor 1-1. Atacantul gălățenilor a reușit un lob excelent, iar la final a oferit un mesaj pentru Dorinel Munteanu.
24.02.2024 | 19:56
Golul etapei sa marcat la Farul  Otelul A inscris cu o executie fabuloasa si a avut un mesaj pentru Dorinel Munteanu
Frederic Maciel a marcat golul etapei în Farul - Oțelul, scor 1-1. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În meciul Farul – Oțelul, scor 1-1, s-a marcat golul etapei. Frederic Maciel a fost autorul super execuției pentru gălățeni. Atacantul a avut și un mesaj dedicat lui Dorinel Munteanu, care nu a putut să fie prezent la Constanța.

Golul etapei s-a marcat la Farul – Oțelul! A înscris cu o execuție fabuloasă și a avut un mesaj pentru Dorinel Munteanu

În repriza secundă a duelului dintre Farul – Oțelul, Frederic Maciel a marcat golul etapei. În minutul 67, portughezul a dat un dat un lob din interiorul careului care l-a surprins pe portarul gazdelor, Buzbuchi.

ADVERTISEMENT

Super execuția atacantului a fost confundată cu o centrare, însă mingea a intrat pe deasupra portarului direct în interiorul porții. După ce a celebrat golul egalizator, Frederic a avut și un mesaj pentru Dorinel Munteanu. Astfel, Maciel i-a dedicat golul antrenorului și a avut pregătit un tricou alb pe care scria “Alături de mister!”.

Tehnicianul gălățenilor nu a fost prezent la meciul împotriva campioanei în urma cartonașului roșu primit în duelul cu Dinamo din etapa precedentă. Ulterior acelei partide, Dorinel Munteanu a avut și câteva probleme de sănătate pentru care a fost internat la spital.

ADVERTISEMENT

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu

Problemele medicale ale antrenorului echipei Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, sunt destul de grave, în ciuda faptului că acesta a fost externat din spital.

Conform gsp.ro, tehnicianul suferă de traheobronșită cu viroză respiratorie și nevralgie Arnold. Aceasta din urmă este cunoscută și ca nevralgie occipitală și reprezintă o afecțiune a nervilor occipitali, o inflamație sau o iritație a acestora.

Nevralgia Arnold duce la dureri foarte mari de cap, ceea ce i s-a întâmplat și tehnicianului de la Oțelul. Dorinel Munteanu se află sub tratament și medicii i-au interzis să iasă din casă, astfel că de antrenamentele echipei se ocupă secunzii săi.

Dorinel Munteanu, vești teribile de pe patul de spital: „Nu sunt bine deloc!”

La finalul partidei cu Dinamo, antrenorul celor de la Oțelul Galați nu a venit la flash interviurile oferite de antrenori după fiecare meci. Astăzi, Dorinel Munteanu a declarat că a ajuns la spital și este pe perfuzii, semn că duelul din etapa a 26-a l-a consumat foarte mult.

În exclusivitate pentru FANATIK, Dorinel Munteanu a oferit și ultimele vești de pe patul de spital. Tehnicianul celor de la Oțelul Galați susține că nu se simte bine deloc, însă e încrezător că diseară va pleca acasă.

Munteanu a explicat că a simțit câteva dureri în zona pieptului și a capului. Cu toate acestea, fostul internațional a vrut să se externeze din spital și să revină la echipă.

“Nu sunt bine deloc. M-a lăsat pieptul, m-a luat durerea de urechi și cap. Nu știu ce să zic. Diseară vreau să plec din spital”, a declarat Dorinel Munteanu pentru FANATIK.