Sport

Dorinel Munteanu, vești teribile de pe patul de spital: „Nu sunt bine deloc!” Exclusiv

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după meciul Dinamo - Oțelul 3-1. Antrenorul gălățenilor a mărturisit și care este starea sa actuală după ce a fost internat de urgență.
20.02.2024 | 12:34
Dorinel Munteanu vesti teribile de pe patul de spital Nu sunt bine deloc Exclusiv
Dorinel Munteanu vorbește despre starea sa din spital. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După Dinamo – Oțelul Galați, scor 3-1, Dorinel Munteanu a ajuns la spital în urma unor complicații. Pentru FANATIK, antrenorul gălățenilor a mărturisit cum se simte și care este starea sa actuală.

Dorinel Munteanu, vești teribile de pe patul de spital: „Nu sunt bine deloc!” Exclusiv

În exclusivitate pentru FANATIK, Dorinel Munteanu a dat ultimele vești de pe patul de spital. Tehnicianul celor de la Oțelul Galați susține că nu se simte bine deloc, însă e încrezător că diseară va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Munteanu a explicat că a simțit câteva dureri în zona pieptului și a capului. Cu toate acestea, fostul internațional vrea să se externeze din spital și să revină la echipă.

“Nu sunt bine deloc. M-a lăsat pieptul, m-a luat durerea de urechi și cap. Nu știu ce să zic. Diseară plec din spital”, a declarat Dorinel Munteanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a ajuns la spital, după scandalul de la Dinamo – Oțelul 3-1! “Sunt pe perfuzii”

Tehnicianul gălățenilor a fost foarte nervos în timpul meciului dintre Dinamo – Oțelul Galați, scor 3-1. Din cauza reacțiilor la adresa arbitrilor, antrenorul oaspeților a fost eliminat pe finalul partidei.

După duelul cu Dinamo, antrenorul celor de la Oțelul Galați nu a venit la flash interviurile oferite de antrenori după fiecare meci. Iar luni, Dorinel Munteanu a declarat că a ajuns la spital și este pe perfuzii, semn că duelul din etapa a 26-a l-a consumat foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru iAMSport.

Reacția lui Dorinel Munteanu după gestul grosolan asupra arbitrului tușier

Dorinel Munteanu a avut încă o ieșire grosolană și a fost eliminat în finalul meciului cu Dinamo după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine. Andrei Moroiță nu l-a iertat și i-a arătat direct cartonașul roșu, iar astfel poate rata confruntările cu Farul Constanța și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Și care este problema? Un tușier care a făcut foarte multe greșeli. E problemă la Dorinel Munteanu, că n-a vrut să dea mâna cu tușierul…

Poate să comenteze toată România, nu mă interesează. Arbitrii să-și facă treaba lor. Îi plătim cu 1700 de euro pe meci, din banii noștri. Mi s-a părut un arbitraj golănesc… Ei nu sunt zeii de pe pământ”, a mai spus antrenorul celor de la Oțelul Galați, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT