Sport

Dorinel Munteanu, blocat în casă din cauza problemelor medicale. Ce diagnostic a primit

După meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați, scor 3-1, Dorinel Munteanu a ajuns la spital. Între timp tehnicianul a ajuns acasă, dar problemele acestuia sunt serioase.
21.02.2024 | 21:15
Dorinel Munteanu blocat in casa din cauza problemelor medicale Ce diagnostic a primit
Dorinel Munteanu a mărturisit că a ajuns la spital după Dinamo - Oțelul Galați 3-1. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
21-02-2024
19:25

Diagnostic teribil pentru Dorinel Munteanu

Problemele medicale ale antrenorului echipei Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, sunt destul de grave, în ciuda faptului că acesta a fost externat din spital.

Conform gsp.ro, tehnicianul suferă de traheobronșită cu viroză respiratorie și nevralgie Arnold. Aceasta din urmă este cunoscută și ca nevralgie occipitală și reprezintă o afecțiune a nervilor occipitali, o inflamație sau o iritație a acestora. Nevralgia Arnold duce la dureri foarte mari de cap, ceea ce i s-a întâmplat și lui Munteanu.

Dorinel Munteanu se află sub tratament și medicii i-au interzis să iasă din casă, astfel că de antrenamentele echipe se ocupă secunzii săi. Deși nu i se permite să stea pe bancă la meciul cu Farul, din etapa a 27-a din SuperLiga, tehnicianul Oțelului își dorește să facă deplasarea cu echipa la Ovidiu și să vadă jocul din tribună.

O decizie definitivă în acest sens se va lua în funcție de evoluția stării sale de sănătate. Partida Farul – Oțelul este programată sâmbătă, 24 februarie, de la ora 17:00.

Tehnicianul gălățenilor a fost foarte nervos în timpul meciului dintre Dinamo – Oțelul Galați, scor 3-1. Din cauza reacțiilor la adresa arbitrilor, antrenorul oaspeților a fost eliminat pe finalul partidei. După meci, se pare că Dorinel Munteanu a ajuns la spital.

Dorinel Munteanu a ajuns la spital, după scandalul de la Dinamo – Oțelul 3-1! “Sunt pe perfuzii”

La finalul partidei cu Dinamo, antrenorul celor de la Oțelul Galați nu a venit la flash interviurile oferite de antrenori după fiecare meci. Astăzi, Dorinel Munteanu a declarat că a ajuns la spital și este pe perfuzii, semn că duelul din etapa a 26-a l-a consumat foarte mult.

ADVERTISEMENT

“Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru iAMSport.

Reacția lui Dorinel Munteanu după gestul grosolan asupra arbitrului tușier

Dorinel Munteanu a avut încă o ieșire grosolană și a fost eliminat în finalul meciului cu Dinamo după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine. Andrei Moroiță nu l-a iertat și i-a arătat direct cartonașul roșu, iar astfel poate rata confruntările cu Farul Constanța și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Și care este problema? Un tușier care a făcut foarte multe greșeli. E problemă la Dorinel Munteanu, că n-a vrut să dea mâna cu tușierul…

Poate să comenteze toată România, nu mă interesează. Arbitrii să-și facă treaba lor. Îi plătim cu 1700 de euro pe meci, din banii noștri. Mi s-a părut un arbitraj golănesc… Ei nu sunt zeii de pe pământ”, a mai spus antrenorul celor de la Oțelul Galați, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Oficialii FRF iau atitudine în cazul lui Dorinel Munteanu

Mihai Stoichiță îl sfătuiește pe Dorinel Munteanu să se calmeze după ultimul episod, deoarece nu este la prima abatere de acest fel. Oficialul FRF a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația antrenorului de la Oțelul Galați.

„Trebuie să se potolească și îmi permit să îi dau acest sfat pentru că nu este în regulă. Sarabanda asta de scandaluri pe care o are de ceva vreme continuă. Să aibă grijă pentru că e păcat de el, un antrenor bun pe care l-am lăudat până mai acum trei etape, dar nu știu ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Nu este în regulă și este bine să se echilibreze. Nu știu cumva dacă e și recidivist. Este păcat, este păcat de munca lui până la urmă. Gândește-te la ce meciuri are și Farul și CFR”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT