News

Google își face universitate! Uimitor cât de puțin durează cursurile

27.08.2020 | 10:57
Google isi face universitate Uimitor cat de putin dureaza cursurile
ADVERTISEMENT

Google își face face propria universitate.  Cursurile vor fi online și vor dura doar șase luni. Totul se va desfășura intr-un ritm profesionist și intens.

Studenții pot opta pentru mai multe specializări din domeniul lumii digitale. Univesitatea creată de Google va fi înregistrată exact ca una tradiţională, doar că tinerii vor primii mult mai repede diploma.

ADVERTISEMENT

Exită și anumite probleme. Principalul inconvenient este legat de faptul că studenții nu vor avea la dispoziție toate materiile de studiu obișnuite.

Cât costă înscrierea la Universitatea Google

Cursurile îi vor pregăti pe tinerii înscriși pentru profesiile din lumea digitală în doar o jumătate de an, prin intermediul unor cursuri agresive și riguroase.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru înscriere este de 300 de dolari. Profesorii au explicat că examenele vor fi exigente şi serioase.

Avantajul este că după doar șase luni tinerii își pot căuta de muncă. Acest gen de licenţă rapidă este și în folosul firmelor care ajung să aleagă studenţii cei mai buni într-un timp foarte scurt.

ADVERTISEMENT

Câteva exemple de meserii pentru care Universitatea Google va oferi diplome:

  • data analyst,
  • ux designer,
  • project manager

Astfel de joburi sunt plătite în medie cu sume cuprinse între 55.000 și 93.000 de dolari pe an. Google este un gigant în lumea modernă. Are o valoare de aproximativ 280 de miliarde de dolari, iar numărul de angajați este de 120.000.

Multe universități importante din Statele Unite ale Americii nu au primit cu drag vestea că se va crea o astfel de universitate. În plus, sunt mulți profesori care cred că prețul infim poate atrage mulți studenți care nu au abilități potrivite pentru lumea digitală creionată de Google.

ADVERTISEMENT

Sunt, însă, și universități care au ales un parteneriat cu Google pentru a le oferi propriilor studenți o pregătire completă și avansată.  Data când vor începe cursurile la universitatea creată de Google nu a fost anunţată momentan.

ADVERTISEMENT
Tags: