Life

Grațiela Duban se judecă pentru o vie cu mătușa sa, fosta șefă de la Protecția Consumatorului: ”E o chestiune de moștenire”

Grațiela Duban se judecă cu una dintre mătușile sale, fosta șefă la Protecția Consumatorului, pentru o moștenire, o bucată de pământ pe care este plantată o vie.
13.01.2022 | 11:22
Gratiela Duban se judeca pentru o vie cu matusa sa fosta sefa de la Protectia Consumatorului E o chestiune de mostenire
Gratiela Duban se judecă cu o mătușă de-ale sale pentru un teren pe care este plantată o vie Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Andrei Duban, Grațiela, este în mijlocul unui proces cu mătușa sa, actrița având calitatea de pârât. Alături de ea, în fața judecătorilor, vor fi chemate și surorile Grațielei Duban, dar și alte rude de-ale actriței, magistrații având de decis ce se cuvine fiecăruia într-o spinoasă problemă a succesiunii.

Grațiela Duban, la judecată împotriva mătușii sale pentru o moștenire

Grațiela Duban este așteptată peste câteva săptămâni în fața magistraților, ca pârâtă, pentru a se judeca cu una dintre mătușile sale pentru o bucată de teren pe care este plantată o vie și care face obiectul unei moșteniri.

ADVERTISEMENT

Iar cea care o cheamă pe soția lui Andrei Duban în fața judecătorilor este Ifighenia Elena Meica, femeia fiind fosta șefă al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor din Regiunea București Ilfov în urmă cu câțiva ani.

”Este o chestiune legată de moștenire care a ajuns la stadiul de proces. E vorba de o viță de vie lăsată moștenire. Doamna Ifighenia Elena Meica este mătușa mea. Este verișoara mamei mele și tatăl ei a decedat acum trei ani. Ea este mai în vârstă și în urma decesului tatălui ei, unchiul Radu, trebuie să facă niște proceduri legale, o succesiune, pentru a-și obține terenul și pentru ca să poată să îl lucreze”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Grațiela Duban.

ADVERTISEMENT

E adevărat, ne-a explicat actrița și vedeta unor show-uri precum Survivor România de la Kanal D sau Ferma de la Pro Tv, chestiunea moștenirii a devenit complicată din cauza faptului că sunt rude de-ale sale care locuiesc în străinătate.

”Se știe că X ia terenul cutare, Y terenul cutare și totul se împarte la patru. Pentru că mama mea este decedată și am rămas noi, surorile, după ea, ca moștenitoare, am fost noi chemate în judecată, o reprezentăm pe mama. Dar nu puteam face asta la notar pentru că mai sunt doi moștenitori.

ADVERTISEMENT

Unul dintre ei, o verișoară de-ale mamei mele, este în Canada și este o neînțelegere între ele, între mătuși. De aceea s-a deschis acest proces, mătușa mea Ifighenia vrea să rezolve situația”, ne-a mai dezvăluit Grațiela Duban.

Grațiela Duban nu e prea interesată de moștenire

Chiar dacă acum este nevoită să apară în fața judecătorilor, Grațiela Duban recunoaște că nu este prea interesată de moștenirea pentru care i-a fost deschis procesul. ”Nu mă prea pricep eu la astea, nici nu mă prea interesează. Vom vedea ce facem după judecată”, ne-a explicat Grațiela Duban.

ADVERTISEMENT

Dacă moștenirea nu o prea interesează, chestiunile legate de revenirea pe scenă sunt însă în prim plan pentru soția lui Andrei Duban. De altfel, alături de soțul ei, Grațiela este nerăbdătoare să apară, din nou, pe scenă.

”Pregătim pentru 22 ianuarie să reluăm spectacolul nostru comedia ”Iubito, îți rămân dator!”, piesa de teatru în care jucăm împreună. E o comedie foarte simpatică, vorbește despre diferențele dintre bărbați și femei, dar nu doar în plan intim, ci și în planurile afective, sociale sau culturale”, a spus, pentru FANATIK, Grațiela Duban.

Iar când vine vorba despre repetițiile pentru piesa în care Andrei și Grațiela Duban sunt singurii actori, lucrurile, recunoaște frumoasa blondină, se complică destul de mult, mai ales că ea și soțul ei au viziuni diferite asupra actului artistic.

”Am făcut zeci, sute de repetiții pentru piesa pe care o vom relua de la sfârșitul acestei luni. Dar, normal, ne certăm de fiecare dată, la fiecare repetiții. Și, ca întotodeauna, câștigă femeia”, ne-a spus, râzând, Grațiela Duban.

Grațiela Duban, actriță și vedetă de show-uri TV

Grațiela Duban a devenit cunoscută ca actriță, ea evoluând, ani la rândul, pe scena teatrului Tony Bulandra din Târgoviște după ce a absolvit Facultatea de Actorie. Frumoasa blondină a fost văzută și în câteva filme precum „La bani, la cap, la oase”, „Cafea foarte dulce” sau „Rămâi cu mine”.

Celebritatea a cunoscut-o însă, cu adevărat, după ce a apărut alături de soțul ei în show-ul Ferma de la Pro TV, iar apoi s-a impus ca un concurent puternic al echipei Faimoșilor din primul sezon de la Survivor România, la Kanal D.

Alături de Andrei Duban, vedeta are un băiețel de nouă ani, pe Armin. Acum, Grațiela Duban este actriță a Teatrului pentru Copii Ion Creangă din București, dar colaborează și cu teatre independente pe diverse proiecte, precum și cu Kanal D pentru proiecte TV.

ADVERTISEMENT