News

Grav accident în Buzău cu un autobuz și trei mașini. Două persoane rănite

Un grav accident rutier a avut loc, luni după-amiază, în municipiul Buzău, între un autobuz și alte trei mașini. Au rezultat doi răniți, dintre care unul în stare gravă.
09.10.2023 | 17:04
Grav accident in Buzau cu un autobuz si trei masini Doua persoane ranite
Accident cu patru mașini implicate, în Buzău. O persoană în stare foarte gravă. Sursa foto: buzoienii.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier extrem de grav a avut loc, luni după-amiaza, în municipiul Buzău. Un autobuz a intrat în coliziune cu alte trei mașini. Două persoane au fost rănite în urma impactului.

Accident cu patru mașini implicate, în Buzău. O persoană în stare foarte gravă

Din informațiile oferite de presa locală aflăm că o manevră interzisă avea să fie la originea accidentului rutier din Buzău. Publicația buzoienii.ro scrie că șoferul unei mașini Skoda a încercat o întoarcere pe linie dublă continuă.

ADVERTISEMENT

Manevra s-a dovedit a fi una aproape sinucigașă. Autoturismul a fost izbit de o betonieră care se apropia din spate. Mașina a fost izbită cu putere și aruncată pe celălalt sens unde a lovit un autoturism Renault.

Accidentul în lanț a avut o continuare care se putea solda și cu alte victime nevinovate. Autoturismul Renault, după ce a izbit Skoda, a ajuns înspre trotuar, unde a izbit un VW roșu, care era parcat. Din fericire, șoferul Renault-ului a reușit să pună frână înainte de a intra în niște oameni aflați pe trotuar.

ADVERTISEMENT

Bilanțul acestui accident: doi răniți. La spital au fost transportați șoferul de 34 de ani din Skoda, în stare foarte gravă, și o pasageră din mașina acestuia de 64 de ani.

În urma accidentului rutier produs pe strada Transilvaniei, din municipiul Buzau, la U.P.U-SMURD au fost transportate 2 victime: un bărbat (șoferul) în vârstă de 34 de ani, care a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoștință și multiple traumatisme la nivelul coloanei, toracelui, hemitotacelui, si o femeie în vârstă de 64 de ani.

ADVERTISEMENT

Aceasta a suferit politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio cerebral minor, hematom epicranian și multiple traumatisme la nivelul coloanei cervicale, toracelui, sternului. La acest moment, cele doua victime primesc îngrijiri medicale de specialitate”, anunță SJU Buzău.

Accident mortal în Galați

Tot luni, un accident tragic s-a petrecut în Galați. După ora 12.00, un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Galați, a lovit cu mașina o femeie în vârstă de 68 de ani, din același municipiu. Aceasta traversa strada pe trecerea de pietoni, când semaforul era în culoarea verde pentru pietoni.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul accidentului au intervenit de urgență echipaje medicale de la SMURD. Medicii au preluat victima în stare de inconștiență și au inițiat manevrele de resuscitare. Din păcate, femeia și-a pierdut viața în urma leziunilor suferite.

ADVERTISEMENT