News

Fată de 16 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni, în Mangalia. Șoferul a fugit

Accident rutier grav în Mangalia, acolo unde un șofer de 23 de ani a lovit o fată și a fugit. Minora este în stare gravă.
10.09.2023 | 17:02
Fata de 16 ani lovita de masina pe trecerea de pietoni in Mangalia Soferul a fugit
Fată de 16 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Facebook SAJ Constanța
ADVERTISEMENT

Fată de 16 ani, lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul cumplit a avut loc, în acest weekend, în Mangalia, iar minora a ajuns în stare gravă la spital. Șoferul a părăsit locul accidentului.

Fată de 16 ani, lovită de mașină pe trecerea de pietoni. Accident grav în Mangalia

Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Fata se îndrepta spre zona destinată traversării regulamentare, moment în care un autoturism care circula cu viteză exagerată a lovit-o în plin.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost azvârlită câțiva metri, ajungând pe scuar. Martorii au sărit în ajutorul fetei și au sunat la 112. Însă, șoferul a continuat să meargă mai departe ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

La fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat primul ajutor victimei. Ulterior, minora a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și îngrjiri pentru medicale, potrivit presei locale.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, la câteva zeci de minute de la producerea evenimentului rutier, conducătorul auto s-a prezentat la sediul poliției, recunoscându-și vina. Șoferul este un tânăr de 23 de ani.

Potrivit oamenilor legii, el nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ADVERTISEMENT

Un copil de 15 ani a murit după ce a fost accidentat de un șofer beat

Un alt accident grav s-a produs în acest weekend în localitatea Pâncota, din judeţul Arad. Din nefericire, acest evenimentul rutier a avut un final tragic. Un copil, în vârstă de 15 ani, a murit.

Băiatul se afla pe o trotineta electrică atunci când a fost spulberat de o mașină la volanul căreia se afla un șofer beat. A fost resuscitat de salvatorii chemați în zona cu pricina, fiind transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Însă, după câteva ore de la producerea accidentului, băiatul s-a stins din viață. Polițiștii au constatat că șoferul de 40 de ani  consumase alcool înainte să urce la volan. Rezultatul verificării cu etilotestul a indicat 1,02 mg./l. alcool pur în aerul expirat. El a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT