Life

Greșeala care îți poate ”distruge” conexiunea Wi-Fi. Ce a pățit o femeie care i-a dat parola unei vecine

O greșeală care poate părea neînsemnată îți poate afecta masiv conexiunea Wi-Fi din casă. Asta a trăit pe pielea ei o femeie care a încercat să fie drăguță.
13.06.2023 | 09:00
Greseala care iti poate distruge conexiunea WiFi Ce a patit o femeie care ia dat parola unei vecine
Greșeala care îți poate ”distruge” conexiunea Wi-Fi. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

O simplă greșeală îți poate afecta conexiunea Wi-Fi mai mult decât crezi. Sau cel puțin asta s-a întâmplat în cazul unei femei care a încercat să fie drăguță cu vecina sa. Ce a pățit aceasta și ce măsuri a luat?

Greșeala care îți poate ”distruge” conexiunea Wi-Fi

Protagonista poveștii este o femeie în vârstă de 24 de ani. Aceasta i-a împrumutat unei vecine parola de la rețeaua Wi-Fi personală. O femeie singură s-a mutat lângă ea, iar aceasta a vrut să o ajute atât cât poate. Era o femeie singură, avea copii, iar internetul nu părea să fie o problemă.

ADVERTISEMENT

Ce nu avea să știe femeia este însă că mai multe persoane vor ajunge să fie conectate la rețeaua ei. Ulterior, la câteva săptămâni distanță, copilul vecinei a bătut și el la ușă și a cerut parola pentru conexiunea Wi-Fi, arată The Sun.

Femeia i-a dat-o, având în vedere că era doar un copil. Chiar și așa, ea nu se gândea la ce probleme va ajunge. Vecina sa nu a chemat pe nimeni să-i monteze un router, drept urmare conexiunea Wi-Fi a femeii în cauză a început să nu mai funcționeze.

ADVERTISEMENT

Fie internetul se bloca, fie funcționa lent, fie se oprea. De asemenea, aceasta nu mai putea nici măcar să efectueze un apel pe Zoom, având în vedere că lucra de acasă. Surpriza a fost în momentul în care a aflat câte persoane erau conectate la rețeaua ei.

Ce decizie a luat femeia

Deși i-a dat parola vecinei și fiului său, femeia a aflat că alte șapte dispozitive se foloseau de conexiunea Wi-Fi. Asta în ciuda faptului că doar ea plătea serviciile și nu a vrut decât să ofere o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

“Lucrez uneori de acasă, așa că am nevoie de Wi-Fi rapid. I-am trimis un SMS Annei întrebând-o dacă a chemat un inginer. (știu că nu a făcut-o, deoarece văd că este conectată, dar ca un imbold blând).”, a mai povestit aceasta.

După trei luni de când i-a oferit parola vecinei sale, cele șapte dispozitive au continuat să fie conectate la rețeaua ei Wi-Fi. Internetul a început să meargă din ce în ce mai prost, iar în final, femeia a decis că e momentul să se oprească.

ADVERTISEMENT

Aceasta a schimbat numele rețelei de Wi-Fi, dar și parola, astfel încât să scape de ”oaspeții neinvitați”. Chiar și-așa, ea le-a recomandat tuturor celor care vor o conexiune Wi-Fi bună să evite să facă o astfel de greșeală.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”