Sport

Gicu Grozav s-a însurat cu Sorina Tîrcă! Handbalista Rapidului: “Pentru mine este un an fericit, după toată perioada grea prin care am trecut”

Gicu Grozav, jucător cu 30 de selecții la națională, se va căsători marți, la Brașov, cu Sorina Tîrcă, iar interul campioanei României la handbal cu Rapid a anunțat că va folosi pe tricou noul său nume de familie.
31.05.2022 | 14:40
Gicu Grozav sa insurat cu Sorina Tirca Handbalista Rapidului Pentru mine este un an fericit dupa toata perioada grea prin care am trecut
Gicu Grozav şi Sorina Tîrcă s-au căsătorit. Foto: Monitorul Expres
ADVERTISEMENT
31-05-2022
11:45

Gicu Grozav s-a căsătorit cu Sorina Tîrcă: "Pentru mine este un an fericit"

Gicu Grozav şi Sorina Tîrcă s-au căsătorit, în cursul zilei de marţi, în Braşov. Handbalista Rapidului a spus un “da” hotărât, spunând că nu va uita niciodată acest moment: „Este o zi emoționantă pe care o să o ținem minte toată viața. Pentru mine este un an fericit, după toată perioada grea prin care am trecut“. 

Gicu Grozav a declarat: „Avem emoții, e ceva normal. Este cea mai frumoasă zi pentru noi. Sperăm să ne înțelegem bine și să avem o viață fericită“

Fotografie de grup cu Sorina şi Gicu Grozav
Fotografie de grup cu Sorina şi Gicu Grozav. Sursa foto: Monitorul Expres

Vară agitată pentru Gicu Grozav, jucătorul de 31 de ani care a strâns deja 30 de selecții și 5 goluri în prima reprezentativă a României. Retrogradat cu MTK Budapesta, jucătorul va căuta să dea un nou curs carierei sportive. Iar dacă în privința acestui aspect modul în care se vor așeza lucrurile nu sunt încă certe, nu același lucru se poate spune în plan personal. Astăzi va spune da în fața Stării Civile, alături de proaspăta campioana de handbal feminin, Sorina Tîrcă.

Gicu Grozav, între Ungaria și Liga 1

În vara trecută, Gicu Grozav a fost curtat de U Craiova 1948. A ales însă să evolueze în Ungaria, pentru MTK Budapesta, una dintre cele mai titrate echipe din țara vecină.

ADVERTISEMENT

Tradiția nu a contat însă prea mult pentru echipa care are în palmares 23 de titluri (ultimul în 2008), 12 Cupe și două Supercupe. MTK a ocupat doar locul 11 (din 12). Și va evolua din viitoarea stagiune în liga secundă.

Pentru Grozav însă, care a jucat în 25 de meciuri, reușind 6 goluri și o pasă decisivă, acest moment ar putea să dea un nou curs carierei. Interesul echipei oltene este încă de actualitate.

ADVERTISEMENT

Cota de piață a jucătorului este, potrivit Transfermarkt, de 400.000 de euro. Însă el a ajuns la MTK, de la Diósgyőr, pentru 140.000. Iar cum echipa a retrogradat, nu este exclus ca suma de transfer să fie în jurul aceste valori, accesibilă. Iar extrema stângă să revină în Liga 1. Acolo unde, ultima dată, a evoluat pentru Dinamo, în turul stagiunii 2018-19.

O mutare care ar avea sens și dintr-un alt motiv. Grozav își întemeiază o familie, și nu este exclus să-și dorească să stea alături de proaspăta sa soție, și ea sportiv de performanță.

ADVERTISEMENT

Oficializează, marți, relația cu Sorina Tîrcă

Gicu Grozav trăiește încă din 2018 o frumoasă poveste de dragoste cu Sorina Tîrcă, interul lui Rapid, proaspăta campioană a României la handbal feminin. Și a decis să facă pasul cel mare.

”Nu mă așteptam la cererea în căsătorie, dar a fost ceva frumos, mă bucur că s-a întâmplat acest lucru. Am răspuns repede, nu l-am lăsat să aștepte”, a mărturisit Sorina Tîrcă. Cea care a dezvăluit că va folosi numele de căsătorie pe tricoul echipei care va juca în stagiunea viitoare în Liga Florilor, dar și în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Cununia civilă va avea loc astăzi, 31 mai, la Brașov. Petrecerea se va ține în Poiana Brașov la hotelul Piatra Mare, al cărui proprietar este fostul patron al celor de la FC Brașov, Ioan Niculae. Iar nunta este programată pentru anul viitor.

ADVERTISEMENT