Sport

„Grupa morții” se apropie de final. Ce cotă are Germania să termine pe primul loc în clasamentul Grupei F

Portugalia - Franța e ultimul mare derby din faza grupelor la Euro 2020. De rezultatul acestui meci poate profita Germania, care joacă împotriva Ungariei și are mari șanse să termine Grupa F pe primul loc.
22.06.2021 | 20:10
Grupa mortii se apropie de final Ce cota are Germania sa termine pe primul loc in clasamentul Grupei F
ADVERTISEMENT

Miercuri, 23 iunie, se joacă ultimul derby din faza grupelor la Euro 2020. Pe Puskas Arena din Budapesta, Portugalia dă piept cu Franța. Meciul e programat la ora 22:00, atunci când se joacă și la Munchen partida Germania – Ungaria. Aceste sunt confruntările care trag cortina peste Grupa F.

Germania are cele mai mari șanse să câștige Grupa F

Deși la începutul competiției nu pornea cu prima șansă la câștigarea „grupei morții”, naționala lui Joachim Low are acum cele mai mari șanse să termine pe locul 1 și să vină să joace la București, pe 28 iunie, în optimi.

ADVERTISEMENT

„Panzerele” au fost propulsate de victoria entuziasmantă pe care au obținut-o împotriva Portugaliei. Deși începuseră greoi, înfrângere cu Franța, scor 0-1, nemții au trecut en-fanfare de campioana en-titre, scor 4-2.

În acest moment, Germania este pe locul 3, cu trei puncte, la fel ca Ronaldo&comp, dar cu un golaveraj superior. Lider în Grupa F este Franța cu patru puncte, în timp ce maghiarii sunt ultimii, cu un punct.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă este însă de partea nemților, care vor înfrunta Ungaria, pe teren propriu. În cazul în care se va impune, așa cum arată calculele hârtiei, iar în meciul de la Budapesta nu vor câștiga francezii, naționala Germaniei va fi cea care va ocupa la final fotoliul de lider.

Casa Pariurilor oferă o cotă de 2,00 pentru ca Franța să termine pe primul loc în Grupa F.

Posibilă surpriză neplăcută pentru cei care îi așteaptă la București pe Cristiano Ronaldo sau Kylian Mbappe

Miza locului 1 din Grupa F este importantă și pentru țara noastră. Echipa care va termina pe prima poziție a clasamentului va veni să joace în optimi pe Național Arena, ultimul meci găzduit de România și care este programat luni, 28 iunie.

ADVERTISEMENT

Multă lume se așteaptă ca în Capitală să vină să joace Cristiano Ronaldo sau Kylian Mbappe, dar socoteala poate fi stricată de nemți, care au un program mai accesibil până la final, cel puțin pe hârtie.

Pentru Germania, meciul de pe Allianz Arena va fi al optulea jucat împotriva Ungariei. Până acum, palmaresul este de partea fotbaliștilor lui Low, care s-au impus de patru ori. Un meci s-a terminat la egalitate, iar alte două jocuri au fost câștigate de maghiari.

ADVERTISEMENT

Germania și Ungaria nu au mai fost adversare într-un meci oficial din 1954, de la Campionatul Mondial, atunci când nemții s-au impus în finală cu scorul de 3-2. Ultima confruntare directă a fost una amicală, în 2010, câștigată tot de „panzere” cu 2-0.

Casa Pariurilor oferă o cotă de 16,00 pentru ca Portugalia să termine pe prima poziție în ierarhia Grupei F.


  • (P) 1,90 este cota oferită de Casa Pariurilor dacă Germania câștigă Grupa F la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT