Fotbal intern

Gustavo își ia rămas bun de la U Craiova. Pleacă să joace China

Autor: Claudiu Surmei | 09.07.2018 | 10:24
Gustavo s-a transferat în China

Gustavo a anunțat pe pagina personală de Facebook că se desparte de Universitatea Craiova. Brazilianul va pleca să joace în China la Liaonin Whowin, echipă care tocmai a retrogradat din prima ligă chineză. Transferul a fost anunțat și pe pagina oficială a clubului.

”În primul rând, vreau să mulţumesc Craiovei din adâncul inimii mele! Şi când zic Craiova, mă refer la toată bucuria pe care mi-a adus-o în cei doi ani petrecuţi aici! Acest oraş frumos, clubul de fotbal, cel care mi-a oferit oportunitatea să joc într-o structură atât de bine organizată, toţi cei care au lucrat cu mine, începând de la fiecare dintre colegii mei de echipă, la tot stafful, toată lumea din club, în special Stelei ‘mama mea’ şi Steliana; prietenilor pe care i-am întâlnit în primul an, Madson, Nuno, Kay, Acka, Pedro, cel care m-a ajutat să mă adaptez în Craiova atât de repede şi chiar să învăţ limba într-un mod natural; celor doi prieteni portughezi, Andre şi prietenul meu special care mi-a fost alături în cel de-al doilea sezon competiţional, Tiago, cel pe care îl consider acum un prieten de inimă”, este mesajul postat pe Facebook de Gustavo.

Brazilianul a ținut să mulțumească și suporterilor Craiovei pentru susținere.  “În această perioadă am realizat o coeziune superbă pe care nu o voi uita niciodată! Ascultându-vă toate cântecele şi împingându-ne de la spate pe durata celor 90 de minute a fost ceva fantastic! Am simţit o emoţie de nedescris pe 27 mai, o dată care îmi va rămâne mereu în minte şi în inimă! Împreună am cucerit Cupa României, un nou trofeu care va rămâne în istoria acestui club uriaş!”

Gustavo s-a transferat în China

Brazilianul a semnat cu Liaonin Whowin, echipă care a retrogradat recent în cea de-a doua Ligă chineză. Transferul lui Gustavo a costat 800 de mii de euro. ”Acum am acceptat o nouă provocare în China de care sunt foarte mândru, este o oportunitate mare pentru mine să-mi continui visul, dar sunt sigur de un lucru: întotdeauna voi fi un oltean mândru”, a mai scris jucătorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!