Fotbal intern

Harlem Gnohere l-a lăsat mască pe un oficial al FCSB! Care sunt cei patru jucători reveniți la echipă

06.07.2019 | 17:11
Harlem Gnohere la lasat masca pe un oficial al FCSB Care sunt cei patru jucatori reveniti la echipa

Atacantul francez Harlem Gnohere l-a lăsat mască pe un oficial al FCSB cu forma fizică pe care o arată la antrenamente, deși nu a fost prezent în stagiul de pregătire de la Brașov din cauza unei accidentări. ”Bizonul” a revenit de curând la pregătire alături de ceilalțicoechipieri, dar deocamdată lucrează la sala de forță și cel mai probabil nu va fi disponibil pentru întâlnirea cu moldovenii de la Mislami Orhei din Europa League/

Harlem Gnohere l-a lăsat mască pe un oficial al FCSB: ”Arată neașteptat de bine”

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, a mers zilele trecute la baza de pregătire de la Berceni și a rămas încântat de forma fizică a francezului. ”Eu tot am zis că mai avem nevoie de un vârf, dar după ce l-am văzut pe Gnohere la sala de forță…. Mi s-a părut că arată foarte bine, neașteptat de bine. Nu l-am întrebat cât a slăbit, dar am stat lângă el, l-am văzut, arată bine. Chiar am fost surprins de cum l-am văzut. Nu știu când va reveni, deși am stat de vorbă cu doctorul”, a declarat oficialul FCSB despre Harlem Gnohere.

Președintele de imagine al FCSB-ului a vorbit și despre situația delicată prin care trece fundașul Marko Momcilovic. ”Am fost zilele trecute pe la bază. M-am întâlnit și cu Momcilovic. Din păcate…, din păcate el face antrenamente, dar nu la intensitate maximă! Mai repede cred că va reveni Alexandru Stan, în vreo două săptămâni”, a spus Helmuth Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Harlem Gnohere în meciul FC Viitorul – FCSB

Internaționalii de tineret au revenit la antrenamente

Noul antrenor al echipei FCSB, Bogdan Andone, a avut parte de o veste minunată la antrenamentul de de sâmbătă, când i-a avut pentru prima dată sub comandă pe jucătorii care au participat la Campionatul European de tineret. Fotbaliștii Andrei Vlad, Florin Coman, Dragoș Nedelcu și Dennis Man au primit o scurtă vacanță după turneul final, iar astăzi au susținut prima ședință de pregătire alăturii de formația ”roș-albastră”.

FCSB va juca primul meci oficial al acestui sezon, joi, 11 iulie, de la ora 21:30, la Giurgiu, cu formația moldoveană Milsami Orhei, în prima manșă a turului întâi al Europa League. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Apoi, pentru ”roș-albaștri” urmează debutul în Liga 1, acolo unde vor întâlni, duminică, 14 iulie, pe teren propriu, de la ora 21:00, echipa FC Hermannstadt.