Fotbal intern

Gnohere pleacă la vară! La Craiova a jucat ultimul meci pentru FCSB! EXCLUSIV

07.05.2019 | 18:03
Gnohere pleaca la vara La Craiova a jucat ultimul meci pentru FCSB EXCLUSIV

Harlem Gnohere a părăsit terenul în minutul 17 al meciului Craiova – FCSB 0-2. A acuzat o problemă musculară la coapsa stângă, după un sprint spre buturile lui Pigliacelli. Prezența sa în partida din Bănie ar putea ultima a sa în tricoul celor de la FCSB, după doi ani și jumătate de contract. FANATIK a aflat că Gigi Becali este decis să renunțe la golgeterul său în pauza dintre sezoane.

Harlem Gnohere pleacă la vară de la FCSB! Șanse minime să mai joace în acest sezon

De fapt la finalul întâlnirii de la Craiova, Harlem Gnohere, 31 de ani, le mărturisea apropiaților că, foarte probabil, nu va mai evolua în acest sezon. FCSB mai are de jucat la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, și pe teren propriu cu CFR Cluj, ultimul meci având șanse mari să nu mai aibă nicio miză.

Întinderea la coapsa stângă îl va face pe „Bizon” să ia o pauză, dar e foarte posibil ca acele 17 minute de la Craiova să fie ultimele pentru trupa lui Gigi Becali. Harlem va pleca aproape sigur de la FCSB, acest lucru fiind determinat în principal de atitudinea sa mai puțin profesionistă din această primăvară.

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB! Cât cere acum Gigi Becali pe „Bizon”
Gigi Becali vrea să scape de Harlem Gnohere și i-a stabilit și prețul despărțirii de FCSB. Sursa: hepta.ro

Gigi Becali vrea să scape de el și nu cere bani foarte mulți

FANATIK a aflat că Gigi Becali a primit informații deloc bune despre „Bizon” de la cei de la echipă. Aceștia i-au transmis modul superficial în care jucătorul s-a pregătit în ultima perioadă, dar și faptul că a devenit extrem de arogant în relațiile cu colegii de vestiar.

Este motivul pentru care Becali vrea să scape de Gnohere în această vară. Iar lucrul cel mai interesant este că patronul roș-albaștrilor este decis să scadă mult din prețul pe care-l cerea pe golgeterul său în urmă cu un an. Apropiații lui Becali dezvăluie că acesta ar fi acum mulțumit dacă ar primi un milion de euro pe jucătorul adus cu 250.000 de euro de la Dinamo!

Și Rusescu își face bagajele. Dintre atacanți rămâne doar Ioan Hora!

Nu doar Gnohere pleacă de la FCSB la terminarea campionatului. Și Raul Rusescu se va despărți de echipa sa de suflet, în principal pentru că nu a mai primit nicio șansă de a juca, deși este unul dintre cei mai buni la antrenamente.

Harlem Gnohere pleacă de la FCSB! Cât cere acum Gigi Becali pe „Bizon”
Și Raul Rusescu își face bagajele de la FCSB în următoarea perioadă. Sursa: hepta.ro

Becali i-a cerut lui Teja să nu-l mai introducă pe Raul! Un motiv pentru care Gigi vrea să renunțe la Rusescu este salariul mare al atacantului, 25.000 de euro lunar. În aceste condiții, dintre actualii atacanți, singurul care va rămâne și din toamnă este Ioan Hora, tocmai venit la FCSB de patru luni.

  • 2,5 milioane de euro este cota actuală a lui Harlem Gnohere, care mai are contract cu FCSB până în vara lui 2020
  • 6 ianuarie 2017 este data la care „Bizonul” a semnat cu FCSB, care a plătit 250.000 de euro marii rivale Dinamo