Fotbal intern

Harlem Gnohere revine în lotul FCSB-ului! Francezul a slăbit și ar putea juca în meciul cu CFR Cluj. “Este un lucru senzațional!”

Harlem Gnohere revine in lotul FCSBului Francezul a slabit si ar putea juca in meciul cu CFR Cluj Este un lucru senzational

Harlem Gnohere a fost una dintre marile absențe de la FCSB pentru meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul nu a fost în lotul stabilit de Bogdan Argeș Vintilă din cauza kilogramelor în plus, iar Juvhel Tsoumou a apărut în locul francezului și a punctat decisiv. FANATIK a aflat că Gnohere s-a conformat, a slăbit și are șanse mari să apară pe gazon în meciul cu CFR Cluj.

UPDATE, ora 23.30. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a anunțat că Harlem Gnohere a slăbiit 3 kilograme în 7 zile. “Am vești bune în ceea ce îl privește pe Harlem Gnohere. A slăbit 3 kilograme în 7 zile și este un lucru senzațional”, a spus Narcis Răducan pentru Digisport Special.


Harlem Gnohere revine la FCSB

Harlem Gnohere este aproape să revină în echipa celor de la FCSB, după ce a ratat deplasarea la Craiova din cauza kilogramelor în plus. FANATIK a aflat că Bizonul a pierdut câteva kilograme și are mari șanse să apară în lotul de 18 pe care Bogdan Argeș Vintilă se va baza la meciul cu CFR Cluj, din etapa a 10-a a Casa Pariurilor Liga 1 (duminică, ora 20:30).

  • Echipa probabilă a FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Tănase, Pintilii, Oaidă – Popa, Hora, Coman

Cel mai probabil, în primul 11 va fi folosit Ioan Hora, cel care a început și meciul din Bănie, iar atacul va fi completat de Adi Popa și Florinel Coman. Nici în defensivă nu vor apărea schimbări, Planic și Cristea fiind cuplul de fundași cetrali pregătit de Bogdan Argeș Vintilă, iar Panțîru își va păstra locul din banda stângă a apărării. Debutul lui Cristi Manea la FCSB se va amâna cu cel puțin o etapă, Crețu urmând a fi titular în duelul de pe Arena Națională.

Harlem Gnohere a reușit un singur gol în acest sezon. Sursă Foto: Sportpictures
Harlem Gnohere a reușit un singur gol în acest sezon. Sursă Foto: Sportpictures

“Bizonul”, soluție pentru a doua repriză

Harlem Gnohere este așteptat să reînceapă seriile de goluri care îl plasau printre cei mai buni marcatori din Casa Pariurilor Liga 1 în sezoanele precedente. În acest sezon, “Bizonul” are doar 3 apariții în tricoul roș-albastru, cu un gol marcat, fiind ținut pe tușă de o accidentare și de problemele cu kilogramele în plus.

La meciul cu CFR Cluj, de pe Arena Națională, cel mai probabil Gnohere va începe meciul de pe banca de rezervă, și va fi aruncat în luptă de Bogdan Argeș Vintilă în repriza secundă, pentru a încerca să repete performanța reușită de Juvhel Tsoumou etapa trecută, când a decis derby-ul cu U Craiova după ce a intrat în partea a doua a jocului din Bănie.

În ultimele două stagiuni, Gnohere a fost cel mai bun marcator al “roș-albaștrilor”. În sezonul 2017 – 2018 marca de 15 ori în Casa Pariurilor Liga 1, performanță repetată și anul trecut.