Fotbal intern

Harlem Gnohere, supărat după ratarea transferului! Unul dintre cei mai superficiali la antrenamentele FCSB

21.02.2019 | 15:31
Harlem Gnohere suparat dupa ratarea transferului Unul dintre cei mai superficiali la antrenamentele FCSB
ADVERTISEMENT

Sunt probleme serioase în tabăra FCSB înaintea jocului cu Universitatea Craiova. Atacantul Harlem Gnohere este supărat după ce a ratat transferul în această iarnă, dar și pentru faptul că a ajuns rezervă în echipa gândită de Mihai Teja. Dacă anul trecut, francezul era omul de gol al roș albaștrilor în angrenajul lui Dică, acum Gnohere nu își mai găsește locul. Mai mult de atât, FANATIK  a aflat că atacantul și-a schimbat total atitudinea și nu ezită să vocifereze în fața șefilor. Vârful adus de la Dinamo le-a răspuns în termeni duri lui Mihai Stoica și Marius Ianuli.

Nici antrenorul Mihai Teja nu este mulțumit de felul în care acesta se prezintă la antrenamente. Astfel, Gnohere a devenit unul dintre cei mai superficiali în timpul ședințelor de pregătire și de multe ori pare absent total. Tot FANATIK  scria în exclusivitate despre condițiile în care jucătorul francez era de acord să accepte un transfer în perioada de mercato. Astfel, Harlem Gnohere le-a transmis celor interesați de serviciile sale că vrea să încaseze un milion de euro pe an. Între timp, atât afacerea cât și moralul jucătorului au căzut și Gnohere a ajuns rezervă în primul joc al anului cu Dunărea Călărași. Cu Hermannstadt a evoluat Hora, în timp ce pentru partida cu Chiajna, patronul Becali recunoștea, în premieră, că există anumite probleme.

ADVERTISEMENT
Harlem Gnohere, supărat după ratarea transferului! Harlem Gnohere se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre FC Botosani si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, duminica 16 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Harlem Gnohere alături de familie la finalul unui meci câștigat de FCSB

Harlem Gnohere, supărat după ratarea transferului!

“Am vorbit cu Teja. L-am întrebat de situația lui Gnohere și mi-a spus că jucătorul în care își pune cea mai mare bază e Gnohere. L-a băgat pe Hora ca să își facă o idee. A fost foarte încântat de Hora, dar mi-a spus că mizează pe Gnohere. O să vedem. Nu știu cum o să mai joace acum, o să îl sun și eu pe Mihai ca să aflu echipa. Primesc câte un telefon la 2-3 zile pentru Gnohere, dar nicio ofertă concretă. Este singurul jucător pentru care am discutat de transfer. Mi-a spus cineva ieri că nu prea i-a plăcut cum s-a antrenat în ultima perioadă. Mi-a zis că toată echipa s-a antrenat foarte bine, dar el mai puțin. De asta nu cred că o să fie titular ”, spunea Gigi Becali înaintea jocului cu Concordia Chiajna.

Mihai Teja a încercat la ultima conferință de presă să aplaneze conflictul. “Este normal să fie supărat și lucrul acesta mă bucură. Există o competiție pe posturi și lucrul acesta nu poate să ducă decât la progres. Bizonul a avut niște probleme în cantonament, niște probleme fizice, în care nu s-a antrenat 10 zile. La Călărași el a jucat. Din punctul meu de vedere, încă nu este sută la sută din punct de vedere fizic. Atâta tot“, spunea Mihai Teja

ADVERTISEMENT
  • 31 de goluri a marcat Harlem Gnohere pentru FCSB