Sport

Harry Kane și-a doborât propriul record. Performanță incredibilă realizată de atacantul lui Bayern

Harry Kane, atacantul celor de la Bayern și-a doborât un record personal. Fotbalistul e pregătit de meciul cu Real Madrid din semifinalele Champions League
28.04.2024 | 18:12
Harry Kane sia doborat propriul record Performanta incredibila realizata de atacantul lui Bayern
Harry Kane, de neoprit în Bundesliga. Nou record doborât de englez
ADVERTISEMENT

Atacantul englez al celor de la Bayern Munchen, Harry Kane, a marcat de două ori în victoria bavarezilor  împotriva lui Eintracht Frankfurt cu 2-1 și a stabilit un nou record personal pentru cele mai multe goluri într-un singur sezon.

Harry Kane, omul recordurilor

La 30 de ani, Kane a marcat 42 de goluri în toate competițiile în primul său sezon la Bayern, depășindu-și anteriorul record de 41 de goluri pentru Tottenham în sezonul 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Harry Kane a deschis scorul în minutul 9 al întâlnirii cu Frankfurt. Atacantul englez a primit o centrare excelentă de la Laimer și a finalizat fără probleme. Acesta a făcut dubla în minutul 61 dintr-un penalty. Harry Kane este golgheterul campionatului german, cu 35 de goluri. Englezul a ajuns la 400 de goluri marcate în carieră.

Harry Kane este primul jucător care reușește să marcheze sau să ofere o pasă decisivă împotriva fiecărei echipe din Bundesliga în primul său sezon în campionatul german. Acesta a înscris împotriva a 16 din cele 17 echipe din Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Kane mai are nevoie de 6 goluri în ultimele 3 etape pentru a egala recordul lui Robert Lewandowski de 41 de goluri într-un sezon în Bundesliga. Fotbalistul a fost întrebat la finalul meciului cu Frankfurt dacă crede că îl poate egala pe Lewandowski. Acesta a răspuns:

“Este posibil, dar evident că trebuie să mă mișc. Trebuie să înscriu câteva goluri săptămâna viitoare. Sunt aproape. Depinde de ultimele meciuri, bineînțeles. Dar a fost frumos să înscriu și astăzi și să ajut echipa”.

ADVERTISEMENT

Kane speră să obțină primul trofeu la Bayern Munchen

Harry Kane a ajuns vara trecută la Bayern Munchen. Bavarezii au plătit 95 de milioane de euro celor de la Spurs în schimbul atacantului englez. Înainte să ajungă în Germania, Kane a petrecut 10 sezoane la echipa londoneză unde nu a reușit să câștige niciun trofeu. Kane speră să spargă acum gheața și să triumfe alături de Bayern în Champions League.

Bayern Munchen a ratat titlul în Bundesliga pentru prima dată în 13 ani. Bayer Leverkusen a făcut un sezon incredibil și a câștigat primul titlu din istorie. Bavarezii se pregătesc acum pentru duelul de foc în semifinalele Champions League. Bayern Munchen va juca prima manșă a semifinalelor cu Real Madrid pe teren propriu. În sferturi, echipa lui Harry Kane a trecut cu 3-2 la general de Arsenal. În cealaltă semifinală se vor confrunta PSG și Borussia Dortmund.

ADVERTISEMENT

Meciul tur din semifinala Bayern Munchen – Real Madrid este programată marți, pe 30 aprilie, de la ora 22. Returul se va juca pe Santiago Bernabeu peste o săptămână, pe 8 mai. Finala va avea loc pe 1 iunie, pe Wembley.

ADVERTISEMENT