Sport

Helmut Duckadam a numit portarii români pentru lotul de Euro: “Dacă apără la fel, are foarte mari şanse”

Helmut Duckadam a analizat soluțiile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. „Eroul de la Sevilla” a numit portarii români pentru turneul final din Germania.
06.04.2024 | 16:09
Helmut Duckadam a numit portarii romani pentru lotul de Euro Daca apara la fel are foarte mari sanse
Helmut Duckadam a numit portarii români pentru lotul de Euro: “Dacă apără la fel, are foarte mari şanse”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Turneul final din Germania se apropie, iar Edi Iordănescu încă are dileme în privința portarilor pentru EURO 2024. Helmut Duckadam spune că Ștefan Târnovanu are șanse mari să fie în lotul „tricolorilor”, dacă va apăra excelent la FCSB.

Helmut Duckadam, despre portarii români pentru lotul de Euro: “Dacă apără la fel, are foarte mari şanse”

Florin Niță, Ștefan Târnovanu, Marian Aioani și Horațiu Moldovan sunt soluțiile lui Edi Iordănescu în poarta naționalei. Selecționerul va fi nevoit să renunțe la unul dintre portari pentru EURO 2024, iar Helmut Duckadam știe cineva fi în lotul naționalei.

ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” spune că Ștefan Târnovanu are șanse mari să își câștige locul pentru EURO 2024. Portarul de la FCSB a făcut un meci extraordinar cu Farul Constanța, iar Helmut Duckadam îl vede favorit în fața lui Marian Aioani, dacă va continua cu evoluțiile bune.

Totuși, Helmut Duckadam spune că lupta pentru titularizare se va da între Horațiu Moldovan și Florin Niță. Fostul jucător de la Rapid București nu a jucat încă după transferul la Atletico Madrid, iar asta ar putea să îi afecteze locul din primul „11”.

ADVERTISEMENT

Nu există cineva bătut în cuie. Cred că dacă Moldovan nu va juca deloc, atunci Edi va merge pe experiența și valoarea lui Niță. Cei doi portari sunt siguri de Euro, dacă nu se va întâmpla o accidentare, Doamne ferește.

Pentru locul trei se vor bate Târnovanu și Aioani, dar dacă Târnovanu va apăra cum a apărat cu Farul, cu siguranță șansele lui sunt foarte mari”, a spus Helmut Duckadam la Spotlight SuperLiga, emisiune în direct marți, de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu, aproape să câștige titlul cu FCSB: „Sunteți deja campioni”

Cunoscut ca un mare rapidist, Robert Niță a făcut anunțul finalului de sezon cu inima îndoită la FANATIK SUPERLIGA. Acesta este de părere că FCSB a câștigat titlul din România, după ce a văzut Universitatea Craiova – Oțelul Galați, scor 0-1.

“Felicitări, Bănele, sunteţi deja campioni. Din punctul meu de vedere, duminică seara, după meciul cu Farul Constanţa, au câştigat campionatul. Dar mai era suspans. Zici că poate câştiga Craiova şi se mai joacă. Nu se mai joacă nimic.

ADVERTISEMENT

Este greu şi pentru cei de la FCSB să se împiedice singuri. Mai sunt patru echipe în spatele lor care îşi pun piedică între ele. Şi atunci e cam greu. Indiferent ce schimbări va face patronul, indiferent ce accidentări vor mai apărea.

Văd că şi Băluţă are probleme, Octavian Popescu are şi el probleme. Panţîru munceşte de trei ani de zile ca să revină. Referitor la Craiova, la fel ca şi Rapidul. Au talentul de a se împiedica singuri. Şi nu mai au ce să schimbe. Pe tâmpenia de strategie cu CSA Steaua, Rapidul riscă o participare în cupele europene”, a spus Niță.

Helmut Duckadam a numit portarii români pentru lotul de Euro

ADVERTISEMENT