Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„FCSB a câștigat campionatul!” Anunțul finalului de sezon făcut cu inima îndoită de un mare rapidist

Robert Niţă consideră că lupta pentru titlu s-a încheiat şi FCSB este noua campioană a României. Rapidistul consideră că nimic nu se mai poate schimba.
05.04.2024 | 11:15
FCSB a castigat campionatul Anuntul finalului de sezon facut cu inima indoita de un mare rapidist
„FCSB a câștigat campionatul!” Anunțul finalului de sezon făcut cu inima îndoită de un mare rapidist. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB are şapte puncte avans în faţa Universităţii Craiova şi este la 10 lungimi de Rapid şi CFR Cluj. Roş-albaştrii joacă duminică împotriva oltenilor pe Arena Naţională.

„FCSB a câștigat campionatul!” Anunțul finalului de sezon

Înaintea acestui duel, Robert Niţă a declarat la FANATIK SUPERLIGAFCSB este campioană şi dacă va pierde duminică împotriva Universităţii Craiova pentru că urmăritoarele se împiedică între ele:

ADVERTISEMENT

“Felicitări, Bănele, sunteţi deja campioni. Din punctul meu de vedere, duminică seara, după meciul cu Farul Constanţa, au câştigat campionatul.

Dar mai era suspans. Zici că poate câştiga Craiova şi se mai joacă. Nu se mai joacă nimic. Este greu şi pentru cei de la FCSB să se împiedice singuri. Mai sunt patru echipe în spatele lor care îşi pun piedică între ele.

ADVERTISEMENT

“Referitor la Craiova, la fel ca şi Rapidul. Au talentul de a se împiedica singuri”

Şi atunci e cam greu. Indiferent ce schimbări va face patronul, indiferent ce accidentări vor mai apărea. Văd că şi Băluţă are probleme, Octavian Popescu are şi el probleme. Panţîru munceşte de trei ani de zile ca să revină.

Referitor la Craiova, la fel ca şi Rapidul. Au talentul de a se împiedica singuri. Şi nu mai au ce să schimbe. Pe tâmpenia de strategie cu CSA Steaua, Rapidul riscă o participare în cupele europene. 

ADVERTISEMENT

FC Voluntari nu are licenţa de Europa. Uite, o echipă cu probleme care schimbă doi antrenori au tras cartea câştigătoare cu Pârvu”, a spus Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, avantajată şi la egalitate de puncte!

FCSB şi Universitatea Craiova au început perfect play-off-ul. Sunt singurele echipe care au adunat 6 puncte după primele două runde şi se vor întâlni duminică în meci direct.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii au şi avantaj în ceea ce priveşte egalitatea de puncte pentru că este singura candidată la titlu a cărui punctaj nu s-a rotunjit, astfel că în cazul în care FCSB încheie la egalitate de puncte cu oricare contracandidată, ar deveni campioană.

„FCSB a câștigat campionatul!” Anunțul finalului de sezon făcut cu inima îndoită de un mare rapidist

ADVERTISEMENT
Tags: