Fotbal intern

Helmuth Duckadam, dezvăluire șocantă: „La FCSB în vestiar sunt jucători care țin degetele încrucișate în timpul meciurilor pentru unii colegi”

06.03.2020 | 23:53
Helmuth Duckadam dezvaluire socanta La FCSB in vestiar sunt jucatori care tin degetele incrucisate in timpul meciurilor pentru unii colegi
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, crede fotbalul românesc, asemeni societății din România, este măcinat de invidie și răutate.

„Eroul de la Sevilla” e convins că și în vestiarul echipei patronate de Gigi Becali există jucători care le doresc răul colegilor, pentru a prinde ei echipa.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1.60 este cota pentru „sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Duckadam deplânge situația din fotbalul românesc

Helmuth Duckadam a rememorat vremurile când el evolua pentru Steaua, perioadă în care rezerva de portar, Dumitru Stângaciu se bucura sincer pentru evoluțiile titularului.

ADVERTISEMENT

Vremuri care au apus, crede Duckadam. Surprinzător, fostul mare portar e convins că și în sânul echipei FCSB se găsesc astfel de situații, în care lupta pentru titularizare se dă și în „culise”.

„Suntem o țară de oameni invidioși, nu mă tem să spun acest lucru. Vă dau un exemplu, pe vremea mea tot respectul pentru Stângaciu, care se bucura sincer pentru mine și el stătea pe bancă.

ADVERTISEMENT

În ziua de astăzi, ia uitați-vă voi la fotbaliștii de pe banca de rezerve cum stau cu degetele încrucișate și își urmăresc colegii de pe teren.

Dacă se întămplă acest lucru și la FCSB? Sunt convins că există jucători care fac asta și la FCSB”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Tensiunea dintre jucători ar putea fi una dintre explicațiile evoluțiilor șterse ale FCSB din acest sezon.

În mod surprinzător, căpitanul Florin Tănase a ajuns în ultima perioadă să critice pe toată lumea, de la antrenor la colegi, la interviurile de după meciuri, semn că atmosfera în vestiarul „roș-albaștrilor” nu este tocmai bună.

  • 80 de meciuri a bifat Helmuth Duckadam pentru Steaua București
ADVERTISEMENT