Sport

Hermannstadt – U Cluj, final cu scandal și doi eliminați. Chipciu a fost un car de nervi la declarații: „S-au umflat mușchii pe el”. Video

Hermannstadt - U Cluj s-a terminat cu scandal. Cele două tabere au sărit la bătaie, iar Marcel Bîrsan a fost nevoit să acorde două cartonașe roșii. Ce a declarat Chipciu
07.04.2024 | 17:38
Hermannstadt  U Cluj final cu scandal si doi eliminati Chipciu a fost un car de nervi la declaratii Sau umflat muschii pe el Video
Hermannstadt - U Cluj, final cu scandal și doi eliminați. Chipciu a fost un car de nervi la declarații: „S-au umflat mușchii pe el”. FOTO: Captură Prima Sport 1.
ADVERTISEMENT

A fost scandal la finalul meciului Hermannstadt – U Cluj 1-1. Sibienii au încercat să își ia revanșa pentru eliminarea din Cupa României, dar Daniel Popa le-a stricat planurile în minutul 90+7.

Hermannstadt – U Cluj s-a terminat cu scandal! Băncile de rezerve au sărit la bătaie, iar Bîrsan a arătat două cartonașe roșii

Universitatea Cluj a smuls in extremis un punct în deplasarea de la Sibiu. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a fost condusă din minutul 31, după reușita lui Ianis Stoica, dar „Moțul” a fost salvat de eurogolul pe care Daniel Popa l-a marcat în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Golul atacantului „șepcilor roșii” a declanșat nebunia în zona băncilor de rezerve. Gazdele nu au suportat faptul că au scăpat victoria printre degete și au protestat vehement. Sibienii au contestat faptul că partida a fost prelungită cu șase minute, iar Popa a egalat în minutul 90+7.

Fotbaliștii celor două echipe au intrat într-un conflic și au fost despărțiți cu greu de către oficiali. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a văzut nevoit să elimine doui jucători de la Universitatea Cluj, pe Bogdan Mitrea și Andrei Pițian, două rezerve neutilizate de Sabău.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu s-a dezlănțuit la declarații: „Băiatul care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii”

În scandal a fost implicat și Alexandru Chipciu, care a scăpat însă de cartonașul roșu. Veteranul Universității Cluj a luat cuvântul la flash-interviu, acolo unde a dezvăluit că a fost înjurat de un angajat al lui Hermannstadt, cu care în trecut s-a întâlnit și la CFR Cluj.

„La final? S-au umflat mușchii pe un angajat de la FC Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenție. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puțin la sală și s-au umflat mușchii pe el.

ADVERTISEMENT

Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute și s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii!”, a declarat Alexandru Chipciu, după Hermannstadt – U Cluj 1-1.

ADVERTISEMENT