Sport

U Cluj – Hermannstadt 1-0, în sferturile Cupei României Betano. Jucătorii lui Sabău, aproape de o nouă finală

U Cluj a reușit să învingă FC Hermannstadt, scor 1-0, cu un gol marcat în prelungiri. Elevii lui Sabău s-au calificat în semifinalele Cupei României Betano.
04.04.2024 | 00:38
U Cluj  Hermannstadt 10 in sferturile Cupei Romaniei Betano Jucatorii lui Sabau aproape de o noua finala
U Cluj - Hermannstadt, în sferturile Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
03-04-2024
19:59

U Cluj își află mâine adversara din semifinalele Cupei României Betano

Finalista de anul trecut va înfrunta câștigătoarea duelului dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, care va avea loc mâine, de la 19:30.

Cealaltă semifinală se va disputa între Corvinul Hunedoara, cea care a învins CFR Cluj (4-0), și FC Voluntari, echipa care a eliminat FC U Craiova la penalty-uri (4-2).

03-04-2024
18:08

FINAL U Cluj - Hermannstadt 1-0

Vezi aici cele mai importante faze

Fluier final pe Cluj Arena!

Min. 90+3: GOOOL U CLUJ!!! Ancelmo își trece numele pe tabela de marcaj după ce lovitura sa de cap ajunge în poartă după o greșeală a portarului sibian.

Min. 58: Ovidiu Bic trimite un șut pe poartă, dar Căbuz este atent și reține fără probleme.

Min. 41: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Ngoma reia cu capul o centrare din corner, dar mingea se duce în bara transversală.

Min. 33: Dan Nistor încearcă să îl învingp pe portarul sibienilor, dar șutul său din marginea careului lovește bara laterală.

Min. 24: Chipciu trimite un șut bun din afara careului, dar balonul se duce puțin pe lângă poarta lui Căbuz.

Meciul a început!

U CLUJ: Gertmonas – Oancea, Pițian, Thalisson, Roger – Bic, Simion, Nistor – Chipciu (cpt.), D. Popa, Rus
Rezerve: Gorcea – B. Mitrea, Techereș, Fossati, Doukoure, Silaghi, Anselmo, Tescan, Roguljic, V. Gheorghe
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

HERMANNSTADT: Căbuz – Butean, I. Stoica, Bejan, Opruț – N’Goma, Sota, Murgia – I. Stoica, D. Paraschiv, Neguț
Rezerve: Muțiu – Medina, Antoche, Biceanu, Oroian, Jipa, G. Iancu, Fonseca, Balaure
Antrenor: Marius Măldărășanu

03-04-2024
14:12

FINAL FC U Craiova - FC Voluntari 2-4

Vezi aici cele mai importante faze

Voluntari s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano!

2-4 – A marcat Cascini.

2-3 – A ratat Padula.

2-3 – A marcat Popescu.

2-2 – A marcat Compagnucci.

1-2 – A marcat Ciobanu.

1-1 – A ratat Pop.

1-1 – A marcat Voican, dar a alunecat și mingea i-a atins și piciorul de sprijin. Golul s-a anulat.

1-1 – A marcat Negru.

0-1 – A marcat Florea.

Calificarea se va decide la penalty-uri după ce scorul a fost 0-0 și după prelungiri.

Min. 94 – Ocazie uriașă ratată de FC U Craiova 1948! Blănuță a reluat cu capul din corner, dar mingea a lovit bara transversală și s-a dus în aut.

Min. 90+2 – Pop a fost aproape să-i califice pe olteni, dar șutul său de la 20 de metri a lovit transversala. Meciul intră în prelungiri.

Min. 76 – Blănuță protejează foarte bine balonul, ajunge față în față cu Fernandez, dar în momentul șutului este blocat de un fundaș advers.

Min. 75 – Sidibe încearcă să-l surprindă pe Fernandez cu un șut înșelător din dreapta, dar portarul spaniol este atent și respinge în corner.

Min. 57 – Pop șutează superb de la 18 metri, dar Fernandez este atent și respinge în corner de sub transversală.

Min. 27 – Blănuță are prima ocazie a oltenilor, dar șutul său este parat de Fernandez.

Min. 24 – Carnat înscrie cu capul după un contraatac fulger al ilfovenilor, dar reușita este anulată pentru o poziție de ofsaid inițială la Roemer.

Min. 17 – Carnat dă un șut-centrare din partea stângă, Răduț trece pe lângă balon și acesta se scurge milimetric pe lângă bara porții lui Gurău.

Min. 11 – Carnat reia pe lângă poartă după centrarea lui Ciobanu.

Start de meci!

FC U Craiova: Gurău – Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas – Baeten, Albu, Pop – Sidibe, Blănuță, Bahassa. Rezerve: R. Popa, Negru, Lekiatas, Dragu, Blidar, Compagnucci, Van Durmen, Ibrahim, Chițu. Antrenor: Nicolo Napoli. 

FC Voluntari: Fernandez – Turda, Paz, Droppa, Carnat – Lambrinoc, Cascini, Răduț – Ciobanu, Roemer, Merloi. Rezerve: B. Ștefan, Chilili, Popescu, Voican, Mălăele, Dima, Lopes, Munteanu, Florea. Antrenor: Florin Pârvu. 

Corvinul Hunedoara – CFR Cluj a deschis oficial sferturile de finală ale Cupei României Betano, ediția 2023-2024. Miercuri se joacă alte două meciuri din această fază a competiției, iar joi este programată și ultima partidă.

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari și U Cluj – Hermannstadt, live video online, în sferturile de finală ale Cupei României Betano

Cu excepția Corvinului, în sferturile Cupei participă exclusiv formații de primă ligă. Astfel, duelurile sunt unele atractive. Mai ales cele care aduc față în față echipe aflate în lupta directă pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari deschide ziua de miercuri. În ultima etapă din SuperLiga, FC Voluntari a trecut peste olteni în clasament. Echipa deținută de Adrian Mititelu a căzut pe locul 8 din play-out, la egalitate cu Dinamo, aflată pe poziție direct retrogradabilă.

Tot miercuri se joacă și meciul dintre U Cluj și Hermannstadt, iar joi va avea loc meciul dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciurile FC U Craiova 1948 – FC Voluntari, U Cluj – Hermannstadt și Universitatea Craiova – Oțelul Galați

Ambele meciuri programate pentru miercuri, dar și partida de joi vor putea fi urmărite pe principalele canale ale televiziunilor care dețin drepturile de televizare pentru Cupa României Betano.

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari, U Cluj – Hermannstadt și Universitatea Craiova – Oțelul Galați vor fi transmise pe Digisport 1 și Prima Sport 1. Partidele pot fi urmărite și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României Betano

Cele patru meciuri din această fază a Cupei României Betano au fost programate să se dispute pe parcursul a trei zile. Iată programul complet:

Marți, 2 aprilie

  • ora 19:30 Corvinul Hunedoara – CFR Cluj

Miercuri, 3 aprilie

  • ora 18:00 FC U Craiova 1948 – FC Voluntari (Digisport 1, Prima Sport 1)
  • ora 21:00 U Cluj – Hermannstadt (Digisport 1, Prima Sport 1)
ADVERTISEMENT

Joi, 4 aprilie

  • ora 19:30 Universitatea Craiova – Oțelul Galați (Digisport 1, Prima Sport 1)

După ce vor se decid echipele calificate din sferturile de finală, semifinalele Cupei României Betano vor fi stabilite prin tragere la sorți.

Cote pariuri la meciurile din sferturile de finală ale Cupei României Betano

Pentru pariori, meciurile din Cupa României Betano reprezintă un excelent prilej să creeze bilete interesante la mijloc de săptămână. Iată cotele pe care aceștia pot miza:

  • FC U Craiova 1948 – FC Voluntari – cota pe calificarea gazdelor este 1,72, în timp ce oaspeții au 2,15 la calificare.
  • U Cluj – Hermannstadt – clujenii au 1,62 la calificare, în timp ce oaspeții sunt cotați cu 2,32 sa meargă în semifinale.
  • Universitatea Craiova – Oțelul Galați – cota pe calificarea oltenilor este 1,33, în timp ce calificarea oaspeților are cota 3,35.

Dacă la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul este egal, se trece la câte două reprize de prelungiri, a câte 15 minute. În cazul în care egalitatea persistă, se execută lovituri de departajare.

FC U Craiova 1948 – FC Voluntari, U Cluj – Hermannstadt și Universitatea Craiova – Oțelul Galați, live stream, de la 17:30, Digisport 1, Prima Sport 1

Capul de afiș din sferturile de finală ale Cupei României Betano este Universitatea Craiova – Oțelul Galați. Totuși, și celelalte meciuri se anunță a fi cât se poate de interesante.

Câștigătoarea competiției va merge în turul 1 premilinar al Europa League și va beneficia și de un premiu consistent, în valoare de 354.000 de euro!

ADVERTISEMENT