Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa lui Dinamo: „Viața mea o împart alături de Botoșani”

Mihai Stoica nu are milă de Dinamo după ce „câinii” au ajuns la un pas de retrogradare. Reacția managerului general al FCSB după ce Botoșani a învins Petrolul.
30.04.2024 | 10:23
Mihai Stoica ironii la adresa lui Dinamo Viata mea o impart alaturi de Botosani
Mihai Stoica o susține pe FC Botoșani în lupta pentru evitarea retrogradării. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu i-a uitat pe rivalii de la Dinamo după ce FCSB a câștigat titlul de campioană. Meme îi susține pe cei de la FC Botoșani în lupta pentru evitarea retrogradării.

Mihai Stoica, reacție amuzantă după ce FC Botoșani a lăsat-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut o postare cu substrat pe pagina sa de Instagram după ce FC Botoșani a câștigat surprinzător în deplasare la Petrolul Ploiești, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

„Viața mea o împart alături de Botoșani”, a fost textul scris de MM Stoica alături de o poză în care apărea cu Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor și fostul tehnician al FCSB.

Oficialul FCSB a făcut aluzie la cântecul galeriei lui FC Voluntari, condusă de celebrul nea Gică: „Viața mea o împart alături de Voluntari”. 

ADVERTISEMENT

În acest moment, FC Botoșani a urcat până pe locul 12 și are 24 de puncte după 7 etape din play-out. Echipa lui Bogdan Andone se afla pe ultimele locuri, la egalitate de puncte cu Poli Iași și Dinamo.

Mihai Stoica declara că își dorește totuși ca Dinamo să se salveze de la retrogradare: „Nu văd cum, dar aș vrea”

Mihai Stoica vorbea despre situația de la Dinamo la finalul lui 2023: „Eu aș vrea să se salveze Dinamo, chiar aș vrea. Nu văd cum, dar aș vrea, chiar dacă pot atrage antipatia „roș-albaștrilor”. Dar e altă atmosferă cu Dinamo în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plac jucătorii care își dau viața! Amzăr îmi place foarte mult pentru că își dă viața pe teren, pentru că nu renunță la luptă”, a mai declarat managerul FCSB la Orange Sport.

În acest moment, Dinamo are o misiune extrem de dificilă. „Câinii” conduși de Zeljko Kopic sunt pe locul 15, cu 21 de puncte, la egalitate cu ultima clasată, Poli Iași, respectiv la un punct distanță de FC U Craiova 1948 și două de FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali era convins că la vară că Dinamo va retrograda: „Toate echipele sunt mai bune decât ei”

Gigi Becali dădea un verdict clar în privința rivalei Dinamo încă de la începutul sezonului: „Cred că da (n.r. vor retrograda), nu prea îi văd cum să ia puncte. Ei au un antrenor foarte bun, ca dovadă că duce mingea până acolo, dar nu sunt capabili să marcheze gol. Când nu poți să marchezi gol, nu poți să iei decât un singur punct. Nu poți să iei trei puncte, retrogradezi.

Toate echipele sunt mai bune decât ei, dacă nu fac cumva niște mutări în iarnă. Farul i-a bătut în inferioritate numerică, le-a mai dat un gol chiar. E o echipă care nu are putere deloc”.

ADVERTISEMENT
1,22 este cota Betano pentru „FCSB nu pierde niciun meci acasă în play-off”
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică...
Pensionarii care primesc câte 1.000 de lei în plus. Măsura nu se aplică în toată țara
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii